Νίκος Μπάρκουλης: Συνειδητοποίησα ποιος ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης πριν από ένα τέτράμηνο

Ο Νίκος Μπάρκουλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα” για τον πατέρα του, Ανδρέα Μπάρκουλη και τις αναμνήσεις που έχει από τον αείμνηστο ηθοποιό, ενώ αναφέρθηκε και στην απόφαση του να ασχοληθεί με την υποκριτική. 

“Μεγάλωσα, ωρίμασα, πολλές καταστάσεις… Οι κακές στιγμές με έκαναν αυτόν τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Θα ήθελα να ξεχάσω τα άσχημα σχόλια για τον θάνατο του πατέρα μου. 100% συνειδητοποίησα ποιος ήταν ο Ανδρέας Μπάρκουλης πριν από ένα τέτράμηνο, πεντάμηνο που έκατσα κάτω και ασχολήθηκα βλέποντας τις ταινίες του”, δήλωσε, αρχικά, ο Νίκος Μπάρκουλης.

“Από τον πατέρα μου θυμάμαι σίγουρα το βλέμμα του. Δηλαδή αυτό είναι το χαρακτηριστικό του. Ο άνθρωπος σε κοίταγε και καταλάβαινες αν έπρεπε να μιλήσεις ή να μην μιλήσεις. Εγώ εντάξει μέχρι και πριν έξι μήνες έλεγα πως ήταν μεγάλος άνθρωπος, στο καροτσάκι… Τι άλλο ήθελα; Μας συντηρούσε με την σύνταξη του; Όσο μπορούσε έκανε ότι καλύτερο; Έλεγα ότι είχα έναν πατέρα έστω να γυρίσω; Έπαιξε μαζί μου. Άλλα παιδιά δεν τα έχουν αυτά καν! Καλή ώρα, τώρα, δεν έχω να γυρίσω και να πω ένα, γεια σου πατέρα”.

“Ασχολούμαι με τα social media και ταυτόχρονα έχω ξεκινήσει και λέγομαι “φοιτητής” στη δραματική σχολή. Σίγουρα μετά θέλω να προχωρήσω στην τηλεόραση, σε σίριαλ και ταινίες αλλά θέλω να κάνω και θέατρο”, πρόσθεσε ο Νίκος Μπάρκουλης.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.