Νικήτας Τσακίρογλου: Αποκαλύπτει γιατί η Χρυσούλα Διαβάτη έχει αποσυρθεί από το θέατρο

Συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την Ελένη Μουστάκη έδωσε ο Νικήτας Τσακίρογλου. Ο ηθοποιός μίλησε, για το σήριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί, το «θαύμα» της ζωής του και για τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη.

Ερωτηθείς για την εμφάνιση του απάντησε πως είναι για τις ανάγκες του ρόλου του σε σήριαλ: «Το σήριαλ στηρίζεται στον Άγιο Παΐσιο, εγώ κάνω τον μέντορά του, τον Αρσένιο. Το δικό μου θαύμα είναι η κόρη μου, η Λήδα μου. Την κόρη μου την ονόμασα Λήδα γιατί μου άρεσε το όνομα. Η εγγονή μου Μυρτώ, βρίσκεται στο Λος Άντζελες, αν γυρίσει εδώ θα διαπρέψει. Τον εγγόνο μου δεν τον λένε Νικήτα, τον λένε Κωνσταντάκο», είπε αρχικά ο Νικήτας Τσακίρογλου.

Ο Νικήτας Τσακίρογλου είπε στη συνέχεια: «Θέλω να παίζω μέχρι να με πάρει ο θεός. Δεν εξαρτάται από μένα. Αυτό που επιζητώ γενικότερα είναι να μην δημιουργώ οίκτο. Έκανα εγχείρηση για σκωληκοειδίτιδα και την επόμενη μέρα έπαιξα σε παράσταση στο Ηρώδειο».

«Τον θαυμασμό μου για την Χρυσούλα δεν τον έχασα ποτέ»

Κλείνοντας, ο Νικήτας Τσακίρογλου είπε για τη σύζυγό του, Χρυσούλα Διαβάτη: «Είχα μια ευτυχισμένη ζωή με την Χρυσούλα. Η Χρυσούλα είναι άριστη ηθοποιός, καλύτερη από μένα. Δεν θέλει να παίζει στο θέατρο τώρα, ίσως έχει απογοητευτεί από ένα περιβάλλον του θεάτρου που έχει δημιουργηθεί. Είμαι βέβαιος ότι λείπει από το χώρο του θεάτρου η Χρυσούλα. Τον θαυμασμό μου για την Χρυσούλα δεν τον έχασα ποτέ».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ