Νίκη Λυμπεράκη: Περιμένει τον καρπό του έρωτά της με τον Αλέξανδρο Χατζόπουλο -ΒΙΝΤΕΟ

Μητέρα για πρώτη φορά θα γίνει η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του OPEN, Νίκη Λυμπεράκη, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, η Νίκη Λυμπεράκη διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και περιμένει το καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της Αλέξανδρο Χατζόπουλο.

«Τα πλάνα τον πρώτο καιρό την πρόδιδαν, ειδικά όταν εκείνη γύριζε στο πλάι. Δεν είναι μία εγκυμοσύνη η οποία έσκασε τώρα, έχει ξεπεράσει το πρώτο στάδιο το επικίνδυνο. Θα ήθελε πάρα πολύ να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, θα ήθελε να το παραδεχτεί και να το επικοινωνήσει αλλά όπως μου αποκάλυψε η ίδια, είναι τέτοια η κατάσταση η οποία βιώνουμε που αισθάνεται και εκείνη άβολα να μοιραστεί ένα τόσο ευτυχές γεγονός. Σήμερα δεν θα εμφανιστεί στο δελτίο ειδήσεων, λόγω προγραμματισμένων εξετάσεων», είπε χαρακτηριστικά η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Ο σύντροφός της λέγεται Αλέξανδρος Χατζόπουλος, είναι πολύ γνωστός δικηγόρος και γενικός διευθυντής του ΣΕΒ. Δεν έχουν παντρευτεί, φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή θα κάνουν έναν πολιτικό γάμο. Αλλά όπως μου είπε, δεν είναι ένα ζευγάρι συμβατικό», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: gossip-tv.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ