Nicole Kidman: Πραγματικό θαύμα η σχέση μου με τον Keith Urban

Πραγματικό θαύμα χαρακτηρίζει τη σχέση της με τον Keith Urban, η Nicole Kidman.

Η σουπερστάρ του Χόλιγουντ έχει έναν από τους πιο αξιοζήλευτους γάμους στον χώρο του θεάματος καθώς βρήκε το άλλο της μισό στον -επίσης- σουπερστάρ της Country μουσικής.

Σε συνέντευξή της στο αυστραλιανό τεύχος της Marie Claire, η 54χρονη ηθοποιός μιλά για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της πριν από 15 χρόνια.

Εξομολογείται ότι ήταν “θαύμα” που βρήκε ο ένας τον άλλον και αποδείχθηκε ότι ήταν πεπρωμένο να είναι μαζί.

“Είμαστε και οι δύο Αυστραλοί, γεννηθήκαμε την ίδια χρονιά, αλλά ζούσαμε σε άλλους κόσμους και πόλεις! Πώς συνέβη αυτό; Ήταν να γίνει” είπε η Kidman.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα Gala στο Λος Άντζελες, τον Ιανουάριο του 2005.

Αν και παντρεύτηκαν έναν χρόνο αργότερα, η Nicole είχε πει στο Vanity Fair το 2007 πως “δεν ήταν ότι σείστηκε και η γη” όταν συναντήθηκαν. Αποκάλυψε αργότερα ότι ο Urban έκανε τέσσερις μήνες να της τηλεφωνήσει και να της ζητήσει ραντεβού.

Σε συνέντευξή της το 2017  στη Vogue, η Nicole είχε αποκαλύψει ότι μετανιώνει μόνο για το γεγονός ότι δεν τον είχε συναντήσει πολύ νωρίτερα.

Αλλά παραδέχτηκε ότι η συγκυρία της πρώτης συνάντησης ήταν τέλεια και διασφάλισε τη μακροζωία της σχέσης τους. “Πιστεύω ότι ήμασταν δύο μοναχικοί άνθρωποι” είχε πει η Nicole στο Vanity Fair.

“Θα έλεγα  ίσως ότι δύο πολύ μοναχικοί άνθρωποι κατάφεραν να συναντηθούν σε μια εποχή που μπορούσαν να ανοίξουν τον εαυτό του ο ένας στον άλλον”

Όμως και ο Keith έχει πει στο People: “Νιώθω πως κάτι εκεί πέρα δούλευε… μας έφερε κοντά και μετά συνεχίζει να μας προσέχει”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ