Νέος έρωτας στη σόουμπιζ – Με ποιον ποδοσφαιριστή είναι ζευγάρι η Βίκυ Κάβουρα

Ένας νέος έρωτας φαίνεται πως γεννήθηκε στη σόουμπιζ.

Η Βίκυ Κάβουρα δεν έχει δοκιμάσει ποτέ… σουβλάκια – “Έχω φάει burger μόνο μία φορά στη ζωή μου”

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ η Βίκυ Κάβουρα τους τελευταίους δύο μήνες έχει σχέση με τον Γιώργο Τζαβέλλα.

Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, αν και γνωρίζονταν μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις ήρθαν πιο κοντά σε ένα εταιρικό event στις αρχές Οκτώβρη σε μαγαζί της Γλυφάδας.

Εκεί συνομίλησαν για αρκετή ώρα με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή να δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του για την Βίκυ Κάβουρα η οποία μάλιστα ήταν μαζί με την φίλη της και πρώην σύντροφο του παίκτη της ΑΕΚ, Στέλλα Γιαμπουρά.

Τις επόμενες μέρες το φλερτ του Γιώργου Τζαβέλλα έγινε πιο έντονο και η Βίκυ Κάβουρα δεν άργησε να ενδώσει. Οι ίδιες πηγές υποστηρίζουν ότι το ζευγάρι ήδη μένει μαζί τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας.

Οι πρώτες φήμες γύρω από τη σχέση τους ξεκίνησαν αμέσως μετά την εμφάνιση της Βίκυς Κάβουρα στον πρόσφατο αγώνα της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ στις 9 Νοεμβρίου. Εκεί απαθανατίστηκε στις κερκίδες μαζί με μία φίλη της και αμέσως έγινε γνωστό στους αθλητικούς κύκλους ότι την έχει καλέσει εκείνος.

Μάλιστα ακούστηκε ότι η ηθοποιός εκτός από χαρά στον σύντροφό της έφερε και γούρι στην ομάδα καθώς η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0.

Προς το παρόν το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους στη σχέση καθώς λέγεται πως ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του Αθηνά Πικράκη.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ