Νέος χωρισμός για την Τζίτζι Χαντίντ – Χτύπησε ο Μαλίκ τη μητέρα του μοντέλου;

Τίτλοι τέλους έπεσαν στη σχέση της Τζίτζι Χαντίντ και του Ζάιν Μαλίκ. Το μοντέλο και ο τραγουδιστής, που απέκτησαν πέρσι το πρώτο τους παιδί, χώρισαν ξανά και από ότι φαίνεται αυτή τη φορά είναι οριστικό.

Πολλά διεθνή ΜΜΕ αναφέρθηκαν σε διαμάχη μεταξύ της μητέρας της Τζίτζι, Γιολάντα και του επί χρόνια συντρόφου της.

«Η Τζίτζι είναι επικεντρωμένη αποκλειστικά στο καλύτερο για την κόρη της, Khai. Ζητά ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου», είπε ο εκπρόσωπος του μοντέλου στο People, εξηγώντας ότι η προτεραιότητα της είναι να φροντίζει τον εαυτό της και την 13 μηνών κόρη της, παρά την οικογενειακή διαμάχη.

Το περιοδικό ανέφερε ότι η Τζίτζι και Μαλίκ χώρισαν έπειτα από καβγά, κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα μια πηγή στο Page Six.

«Δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, είναι και οι δύο καλοί γονείς», είπε ένας οικογενειακός φίλος στο ρεπορτάζ. «Η Γιολάντα είναι φυσικά πολύ προστατευτική με την Τζίτζι. Θέλει το καλύτερο για την κόρη και το εγγόνι της».

Πηγές είπαν στο TMZ ότι ο 28χρονος φέρεται να χτύπησε την 57χρονη πεθερά του, έναν ισχυρισμό που ο πρώην τραγουδιστής των One Direction αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά ότι έχω χτυπήσει τη Γιολάντα Χαντίντ», έγραψε σε μια δήλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Για χάρη της κόρης μου αρνούμαι να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ