Zayn Malik: Άγριος καβγάς έξω από μπαρ για τον σύντροφο της Τζίτζι Χαντίντ

Ο Zayn Malik πιάστηκε στα χέρια με έναν άγνωστο άνδρα έξω από μπαρ στη Νέα Υόρκη. Ο γνωστός τραγουδιστής και σύντροφος της Τζίτζι Χαντίντ φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το ΤΜΖ να τσακώνεται και να ανταλλάσσει βρισιές. Ο άνδρας βγήκε από ένα διπλανό μπαρ από αυτό που σύχναζε το πρώην μέλος των One Direction.

Πηγές αναφέρουν στο ΤΜΖ ότι ο Malik, ο οποίος δεν ήταν μαζί με το μοντέλο το εν λόγω βράδυ, κάπνιζε ένα τσιγάρο έξω από το μπαρ όταν ο άνδρας του επιτέθηκε. Τους δύο άνδρες χώρισαν οι σωματοφύλακες του τραγουδιστή.

Δεν είναι σαφές γιατί ο Malik ήταν γυμνός από τη μέση και πάνω στο βίντεο, καθώς πηγές ανέφεραν στο TMZ ότι ο Malik είχε το πουκάμισό του μέσα στο Amsterdam Billiards Club. «Ο Zayn έρχεται συχνά και μας αρέσει να τον έχουμε. Ήταν εδώ για λίγες ώρες παίζοντας μπιλιάρδο και πινγκ πονγκ με μια ομάδα ανθρώπων, και δεν υπήρχαν προβλήματα », δήλωσε ένας από τους ιδιοκτήτες του Amsterdam Billiards Club στο Page Six. «Άκουσα ότι ο καβγάς ξεκίνησε από τον άνδρα που ήθελε μια φωτογραφία, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Συνέβη έξω” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ