Νέο σπέσιαλ σόου για τα 10 χρόνια από τον χαμό της Whitney Houston

Ένα νέο σπέσιαλ τηλεοπτικό πρόγραμμα ετοιμάζει το δίκτυο CBS και το Entertainment Tonight, που ανοίγει τα αρχεία για να παρουσιάσει υλικό που δεν έχει ξαναδημοσιευτεί, ιδιαίτερα από συνεντεύξεις της Whitney Houston, με τον τίτλο “Whitney, A Look Back”, προκειμένου να τιμήσει την ζωή της και την καλλιτεχνική παρακαταθήκη που έχει αφήσει, δέκα μόλις χρόνια μετά τον τραγικό της χαμό, στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, όπου βρέθηκε πεθαμένη.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Η σπέσιαλ αυτή εκπομπή, διάρκειας μίας ώρας, θα μεταδοθεί το Σάββατο 2 Απριλίου από το CBS και σε live streaming ή on demand από την πλατφόρμα της Paramaount+. Θα συμπεριλαμβάνονται νέες μαρτυρίες από εκείνους που την γνώριζαν καλά, την θεία της Dionne Warwick, τον άνθρωπο που την ανακάλυψε και ιδρυτή της δισκογραφικής εταιρίας “Arista Records”, τον Clive Davis, την gospel τραγουδίστρια CeCe Winans, την R&B τραγουδίστρια και ράπερ Monica και την R&B και gospel τραγουδίστρια Kelly Price.

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ