Νένα Μεντή: Μένω ξεχωριστά με τον σύντροφο μου εδώ και 15 χρόνια – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρουσίασε για δεύτερο βράδυ από το σπίτι του την εκπομπή λόγω κορονοϊού.

Στην εκπομπή είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε την Νένα Μεντή, η οποία υποστήριξε πως είναι καλή ηθοποιός, “ο κόσμος στο θέατρο μου φύλαγε τα χέρια” είπε χαρακτηριστικά, ενώ αποκάλυψε πως τα τελευταία 15 χρόνια με τον σύντροφο της και πατέρα του παιδιού της ζουν σε ξεχωριστά σπίτια.

“Με ερωτεύθηκαν πολύ στη ζωή μου, είμαι χορτάτη” είπε και συμπλήρωσε: “εγώ αγάπησα, είμαι της αγάπης. Είμαι 44 χρόνια με έναν σπουδαίο άνθρωπο, νεότερο από εμένα, είναι ηθοποιός, παίζαμε μαζί και έτσι ερωτευθήκαμε, με έχουν ερωτευθεί, ήμουν όμως δύσκολη” είπε η Νένα Μεντή.

“Μένουμε ξεχωριστά 15 χρόνια, όμως είμαστε μαζί και αγαπημένοι. Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος, είμαστε όλη μέρα μαζί, αν το κάνεις Γρηγόρη θα δεις ότι είναι το καλύτερο, αρκεί να είσαι γεμάτος μέσα σου και να μην αισθάνεσαι ανασφάλεια αν είσαι μόνος σου στο σπίτι. Μέναμε μαζί για 25 χρόνια” είπε η Νένα Μεντή.

“Στην παράσταση “Ευτυχία” προσπάθησα να δώσω αέρα εποχής και αύρα και αρνήθηκα να παίξω στην ταινία γιατί ήθελα να την κάνω με τον Ζούλια” κατέληξε η Νένα Μεντή.

Δείτε τη Νένα Μεντή στον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ