Νέα «καρφιά» του Λιάγκα για την Super Κική: Το να κάνεις 3 λεπτά αργότερα μπάνιο δεν θα σε κάνει πιο καθαρή

Τις δηλώσεις της influencer Super Κικής σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας στην διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» το πρωί της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά 3 το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Φεβρουαρίου, η Super Κική μαζί με τις δύο φίλες – συνεργάτιδές της αφέθηκαν ελεύθερες με περιοριστικούς όρους και εξήλθαν από τα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, με κατεύθυνση προς το σπίτι τους.

«Όλα καλά, σας αγαπάω όλους. Ευχαριστώ πολύ πάρα πολύ τον κόσμο που με στήριξε. Όλα τα υπόλοιπα θα τα πω από τον λογαριασμό μου στο Instagram. Νιώθω βασίλισσα μετά την απόφαση. Πέρασα φρικτά αυτές τις τρεις ημέρες. Έχω να κάνω μπάνιο από την γέννησή μου» ήταν τα πρώτα λόγια της Super Κικής μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες και τους ρεπόρτερ.

Το εν λόγω βίντεο, μάλιστα, σχολιάστηκε το πρωί της Παρασκευής στο «Πρωινό», με τον Γιώργο Λιάγκα να είναι αιχμηρός για μία ακόμη φορά.

«Τι σχόλια να κάνω τώρα; Έχει περάσει όλη αυτή την περιπέτεια, έχουμε μάθει τα πάντα, κάνει δηλώσεις μέσα από τις φυλακές και δεν ήθελε να τα πει στην κάμερα. Το να κάνεις 3 λεπτά αργότερα μπάνιο δεν θα σε κάνει πιο καθαρή, αφού είσαι βρώμικη, τρεις μέρες άπλυτη, θα πας να κάνεις μπάνιο. Είπε τρεις τέσσερις φορές θα τα πούμε στο Instagram, για να πάρει και κανένα follower. Αχ Θεέ μου» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ