Νατάσα Θεοδωρίδου: Το… φεγγάρι, η τιμωρία και η τηλεόραση

Στην πρώτη συναυλία για την καλοκαιρινή περιοδεία της Νατάσας Θεοδωρίδου με τους “Alcatrash”, βρέθηκαν οι τηλεοπτικές κάμερες και η τραγουδίστρια έκανε δηλώσεις.

«Είναι η πρώτη μας συναυλία, δίνουμε το σύνθημα γι’ αυτή την καλοκαιρινή περιοδεία, που θα την χαρώ πάρα πολύ είμαι σίγουρη, παρέα με τους “Alcatrash”» είπε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου. Ενώ σε ερώτηση των δημοσιογράφων, για το εάν θα έρθουν στη συναυλία οι κόρες της, απάντησε πως: «Οι κόρες μου δεν ήρθαν σήμερα στη συναυλία, γιατί είχαν δουλειές. Ε αρκετά, εντάξει με άκουσαν στην Αυστραλία, φτάνει! Τα παιδιά δεν μπορούν να έρχονται παντού. Τώρα η μικρή μπορεί και να έρθει».

Ακόμα η λαϊκή τραγουδίστρια εξέφρασε και την αγάπη της για τα social media: «Στο TikTok και στο Instagram, εγώ περνάω πάρα πολύ ωραία. Το έχετε καταλάβει, δεν χρειάζεται να εξηγήσω. Για εμένα είναι ένα παιχνίδι φανταστικό, μοναδικό».

Όταν οι δημοσιογράφοι την ρώτησαν για το εάν θα πει στη συναυλία το “Φεγγάρι μου”, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ανέφερε χιουμοριστικά: «Θα τραγουδήσω το “Φεγγάρι μου” σήμερα, πέρασε η τιμωρία». Συνεχίζοντας εξήγησε: «Ποια είμαι εγώ για να τιμωρήσω; Εγώ το έκανα για τον εαυτό μου. Όπως με ξέρετε χρόνια εγώ κάνω αυτό που νιώθω, δεν θέλω να πιέζω τον εαυτό μου κι ούτε να με πιέζουν οι άλλοι. Θέλω να κάνω αυτό που ακριβώς θέλω, που νιώθω. Όσο ένιωθα, ότι δεν ήθελα να το πω, δεν το είπα και τώρα που νιώθω, ότι θέλω να το πω, το λέω».

Ερωτηθείσα για το εάν θα συμμετείχε κάπου τηλεοπτικά, είπε: «Δεν βαρεθήκατε να με ρωτάτε, αν θα με δείτε στην τηλεόραση; Μια απλή, ταπεινή τραγουδίστρια είμαι, που θέλω να τραγουδάω για τους ανθρώπους που με αγαπούν».

Τέλος μίλησε και για τα δώρα που της έχουν κάνει οι θαυμαστές της και τα έχει κρατήσει: «Έχω κρατήσει πάρα πολλά δώρα από τους θαυμαστές. Τα καλοδέχομαι όλα, τα έχω όλα σ’ ένα μέρος και τα ευχαριστιέμαι. Κάποια τα χρησιμοποιώ, είναι κάποια πρακτικά. Έχω πάρει και τάπερ, φανταστικά. Θέλω να πω μερικά είναι και πολύ πρακτικά, γιατί ο καθένας καταπώς νιώθει, φέρνει δώρο, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη με τα δώρα που μου φέρνουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ