Νατάσα Θεοδωρίδου για Γιώργο Θεοφάνους: Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή μας – Το «Φεγγάρι» είναι δικό μου τραγούδι

Στην εκπομπή “Το Πρωϊνό” και στον Γιώργο Λιάγκα, μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο τραγούδι “Φεγγάρι μου” το οποίο χρησιμοποιήθηκε σε μία διαφήμιση, καθώς και στις σχέσεις της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

«Με τον Γιώργο έχουμε συνεργαστεί πάρα πολλά χρόνια. Νομίζω, δεν είμαι σίγουρη, ότι πρέπει να έχω πει συνολικά τα πιο πολλά του τραγούδια, σαν τραγουδίστρια. Τα οποία είναι όλα εκπληκτικά, είναι μεγάλο ταλέντο ο Γιώργος και το έχω πει και θα το πω ξανά, επειδή έχουμε συνεργαστεί και επί σκηνής, είναι από τους πιανίστες που όταν παίζουν μου δημιουργούν την διάθεση να τραγουδήσω. Έχουμε συνεργαστεί πάρα πολύ καλά, είναι πολύ καλός μαέστρος. Αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή μας» ανέφερε αρχικά η Νατάσα Θεοδωρίδου για την σχέση της με τον Γιώργο Θεοφάνους.

Για να συνεχίσει λέγοντας πως: «Εμένα με στενοχώρησε πάρα πολύ. Δεν με ενόχλησε, ούτε νευρίασα. Όντως τα τραγούδια ανήκουν στους δημιουργούς. Αυτό μου γέννησε μια αγωνία και μια απορία, ότι είσαι κάποια στιγμή άοπλος, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όταν αποφασίσει κάποιος άλλος για σένα να κάνει μία κίνηση. Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό, δεν έχουμε βρεθεί. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, γιατί το “Φεγγάρι” για μένα ήταν σταθμός στην καριέρα μου. Όλη αυτή την καριέρα που έχω χτίσει, την έχω χτίσει και με τη βοήθεια των συνθετών και των στιχουργών, αλλά την έχω κάνει πάρα πολύ καθαρά, χωρίς να την μπερδέψω με οτιδήποτε άλλο. Οπότε, όταν κάποιος μέσα σε αυτό το οικοδόμημα μου πειράξει ένα τουβλάκι, εμένα με στενοχωρεί πάρα πολύ, γιατί είναι σαν να προδίδω εγώ χωρίς όμως να φταίω όλο αυτό που 36 χρόνια έχω κάνει.»

Ενώ τέλος δήλωσε: «Αυτό ήταν μια δύσκολη στιγμή δική μου με τον Γιώργο, μπορεί κάποια στιγμή να το συζητήσουμε. Δεν έχω λόγο να μην του μιλήσω του Γιώργου, γιατί άνθρωποι που βοήθησαν τόσο πολύ στην καριέρα μου, δεν γίνεται να μην τους εκτιμώ και να μην τους αγαπώ. Αλλά δεν μπορώ να είμαι κι εγώ υπεύθυνη για τις δικές τους κινήσεις. Το “Φεγγάρι” το ξαναείπα κάποια στιγμή. Σταμάτησα να το λέω αλλά το ξαναείπα γιατί το αγαπώ και με αγαπάει. Είναι δικό μου το τραγούδι αυτό, είναι του Γιώργου αλλά εγώ το νιώθω δικό μου και για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί άλλαξε την καριέρα μου σε εκείνο το σημείο.»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ