Νατάσα Καλογρίδη: Άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και έγινε άλλος άνθρωπος

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” παραχώρησε η Νατάσα Καλογρίδη. Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την ψυχανάλυση και την ηλικία της, ενώ αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της, στο λάθος στην Wikipedia και στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.

Μάλιστα, η Νατάσα Καλογρίδη έκανε αλλαγή στην εμφάνισή της και όπως φαίνεται στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή έγινε μελαχρινή, από ξανθιά που ήταν.

«Έκανα ψυχανάλυση για να δω τι είναι. Δεν είχα πρόβλημα, ήθελα να πάω να δω πώς το δουλεύουν κι αν αυτό μπορεί να αγγίξει κάτι. Η Νατάσα Καλογρίδη είναι τα πάντα. Όλοι έχουμε μέσα μας τα πάντα. Συγχωρώ εύκολα. Μην με ρωτήσεις αν συγχωρώ την απιστία. Μπορεί να έχει συμβεί, αλλά δεν το έχω μάθει ποτέ. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα αν μάθαινα κάτι που δεν θα μου άρεσε», είπε η Νατάσα Καλογρίδη.

«Μ’ αρέσει το ωραίο, η ωραία εικόνα. Κυκλοφορώ και οπλοφορώ, σου λέει κάτι αυτό; Η Wikipedia έχει λάθος πληροφορίες για την ηλικία μου, επειδή ο καθένας έχει τη δυνατότητα να προσθέσει ή να αφαιρέσει πράγματα. Γράφουν ότι είμαι γεννηθείσα το 1963, πόσο είμαι τώρα δηλαδή; Προσθέτουν χρόνια.

Την περίοδο που ήμουν σε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αποστείλαμε μέιλ με τα πραγματικά στοιχεία και φτιάχτηκε. Εγώ έμπαινα μία φορά την εβδομάδα να τσεκάρω. Μετά από 20 ημέρες, μπήκαν πάλι λάθος πληροφορίες. Έχω έναν φίλο στο ηλεκτρονικό έγκλημα, που μου είπε ότι υπάρχει ένας άνθρωπος που με εμμονή αλλάζει την ημερομηνία γεννήσεώς μου» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

«Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος παραμένει και δικηγόρος και φίλος μου. Δεν με πείραξαν τα ΜΜΕ για τον τρόπο που σχολίαζαν τη σχέση μας», είπε ακόμη η Νατάσα Καλογρίδη.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ