Ναταλία Γερμανού: «Μου έστελναν μηνύματα ότι είμαι η ντροπή του πατέρα μου»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Πρωϊνό μας” έκανε η Ναταλία Γερμανού και μεταξύ άλλων μίλησε για την ατυχή στιγμή με την μπλούζα με τον Κεμάλ Ατατούρκ.

«Πολλές φορές υπάρχουν πολύ καλές εκπομπές, που μπορεί να μην αποτυπώνεται αυτό στον πίνακα με τα νούμερα τηλεθέασης και μέτριες εκπομπές που κάνουν καλά νούμερα τηλεθέασης. Οπότε δεν πάει πάντα με τα νούμερα αυτό. Και του χρόνου συνεχίζουμε όσοι και όπως είμαστε. Θα κάνουμε πιο πλούσια την εκπομπή, θα την ανανεώσουμε, θα την φρεσκάρουμε, αλλά η συνταγή θα είναι ίδια » είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Ερωτηθείσα για το περιστατικό που συνέβη στην εκπομπή με την μπλούζα με τον Κεμάλ Ατατούρκ, απάντησε πως: «Στεναχωρήθηκα κυρίως για εμένα και για τον συνεργάτη μου, που στεναχώρησα άλλους ανθρώπους. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που δεν την φοβάμαι τη λέξη συγγνώμη, στο συγκεκριμένο περιστατικό αισθάνομαι ότι έφταιξα περισσότερο και από τον Γιάννη, αν με ρωτάτε. Γιατί οφείλω σαν παρουσιάστρια αυτής της εκπομπής και επειδή έχω διανύσει περισσότερα χιλιόμετρα τηλεοπτικά, απ’ ότι ο Γιάννης, τον οποίο αγαπώ αφάνταστα πολύ… Ο Γιάννης κάνει μία χιουμοριστική, σατιρική στήλη στην εκπομπή, εγώ όμως γέλασα, που σημαίνει ότι έχω το ίδιο αν όχι μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης».

Ενώ συνεχίζοντας είπε: «Με το γέλιο μου προσέβαλα και στεναχώρησα ανθρώπους που μεγάλο μέρος τους είναι τηλεθεατές της εκπομπής. Λάμβανα πολλά μηνύματα που άλλα λέγανε “είσαι η ντροπή του πατέρα σου“, “ο πατέρας σου είχε κάνει τόσες εκπομπές για την Γενοκτονία των Ποντίων και εσύ έκανες αυτό“».

Για το “Secret Song”, για το τραγούδι που έγραψε και έστειλε στον Νίκο Καρβέλα, καθώς και το “Fame Story”, ανέφερε ότι: «Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα του «Secret Song», είναι σε εξέλιξη και πάνε καλά. Μπορώ να πω με σιγουριά ότι πρόκειται για μία παραγωγή, που είναι εντυπωσιακή. Έγραψα ένα τραγούδι και το έδωσα στον Νίκο Καρβέλα και αν του βγει κάτι και αρέσει και σ εκείνον και στην Άννα ναι θα το πει. Δεν έχω θέση στο «Fame Story» γιατί αυτή την στιγμή κάνω ήδη πολλά».

«Όποιος δεν κάνει λάθη στην προσωπική του ζωή, πως θα την κάνει ακόμα καλύτερη στο μέλλον;» τόνισε αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ