Νάντια Μπουλέ: Ο πελαργός έρχεται σε τρεις μήνες

Του Βασίλη Μπουζιώτη,

H ταλαντούχα και πολυσχιδής Νάντια Μπουλέ ετοιμάζεται να αναλάβει τον ωραιότερο ρόλο της καριέρας της, αυτόν της μητέρας. Βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, την οποία κράτησε όσο καιρό μπορούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι που ανέβασε μια φωτογραφία της με φουσκωμένη κοιλίτσα στο Ιnstagram. «Και μετά συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση», έγραψε στη λεζάντα και συνέχισε: «Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω! Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού/pregrancy, pregnant».

Οι ευχές και τα likes χτύπησαν κόκκινο και η ίδια επανήλθε με νέα ανάρτηση γράφοντας: «Δεν ξέρω πόσο να σας ευχαριστήσω για τα γεμάτα αγάπη μηνύματα και για την καλή ενέργεια που μας έχετε στείλει. Ανταποδίδω με όλη μου την καρδιά!». Η ίδια στη συνέχεια επέλεξε να μη μιλήσει, αλλά, όταν της έγινε στενό «μαρκάρισμα» από ρεπόρτερ του Alpha, όπου την απολαμβάνουμε στη σειρά «Αγγελική», δήλωσε: «Ο σύντροφός μου ήταν μπροστά όταν το έμαθα, δεν του το ανακοίνωσα με κάποιον ιδιαίτερο τρόπο. Διανύω τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης και είναι κοριτσάκι. Δεν είχα καθόλου το μητρικό ένστικτο, δεν ήξερα τι φύλο περίμενα. Νόμιζα ότι μάλλον θα είχα αγόρι, χωρίς κανέναν ιδιαίτερο λόγο. Έχω πάρει 6,5 κιλά μέχρι στιγμής, νορμάλ».

Έπεται γάμος;

Η Νάντια ανέφερε, επίσης, ότι πρόκειται για μια χαρούμενη εξέλιξη στη ζωή της, έκανε λόγο για μια πρωτόγνωρη εμπειρία, τονίζοντας ότι είναι πολύ ιδιαίτερα τα συναισθήματα που νιώθει, ενώ συμπλήρωσε: «Ο σύντροφός μου θα γίνει χαζομπαμπάς. Είναι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος!». Θα είναι όντως χαζομπαμπάς ο θεατρικός επιχειρηματίας Γιώργος Ισαάκ, όπως είπε η σύντροφος της ζωής του; «Δεν θα γίνω χαζομπαμπάς! Είμαι από τώρα», δήλωσε ο ίδιος στην «R» λάμποντας από χαρά και τονίζοντας πως νιώθει πιο ευτυχισμένος από ποτέ.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ