Νάντια Μπουλέ – Γιώργος Ισαάκ: Η συγκατοίκηση τους πάει πολύ

Της Κορύνας Μανταγάρη

Είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ και κάθε δημόσια εμφάνισή της κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν. Η Νάντια Μπουλέ και ο θεατρικός επιχειρηματίας Γιώργος Ισαάκ είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια αλλά οι κοινές τους εμφανίσεις είναι ελάχιστες αφού έχουν αποφασίσει να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα. Αυτός είναι και ο λόγος που η πρόσφατη σπάνια κοινή τους εμφάνιση στο Ηρώδειο, όπου παρακολούθησαν την παράσταση “Βάκχες”¨του Ευρυπίδη από το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης προκάλεσε το ενδιαφέρον των φωτογράφων και συνοδεύτηκε με βροχή από φλας. 

Η Νάντια αρκετές φορές στο παρελθόν έχει εξηγήσει γιατί έχει επιλέξει να καλύπτει με πέπλο μυστηρίου την προσωπική της ζωή και τα τελευταία τέσσερα χρόνια τη σχέση της με τον θεατρικό επιχειρηματία. 

“Η αλήθεια είναι ότι στο παρελθόν έχω δει την προσωπική μου ζωή ‘κρεμασμένη’ στα περίπτερα και δεν μου άρεσε. Είναι κάτι που δεν συνήθισα ποτέ. Νιώθω πολύ καλύτερα μιλώντας για τη δουλειά μου και για όλα τα άλλα με τα οποία καταπιάνομαι, παρά για την προσωπική μου ζωή και για τον εάν είμαι σε σχέση ή αν χώρισα”, είχε δηλώσει η ίδια.

Η Νάντια και ο Ισαάκ αποφάσισαν πριν από ενάμιση χρόνο να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη κάνοντας έτσι το επόμενο σοβαρό βήμα στη σχέση τους. Βέβαια οι δυο τους έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές στο θέατρο όπως στις θεατρικές παραστάσεις “Rocky Horror Show”, στο “Rex” και στο “Cabaret” στο Μέγαρο Μουσικής με μεγάλη επιτυχία και χωρίς η μεταξύ τους συνεργασία να προκαλέσει τριγμούς στη σχέση τους, κάτι που δείχνει πόσο αρμονική είναι η συνύπαρξή τους.

ΠΗΓΗ: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ