Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Η απάντηση που έδωσε στον «αέρα» της εκπομπής για τις φήμες περί χωρισμού από τον Νάσο Γαλακτερό

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος υποδέχτηκαν στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Βαλέρια Κουρούπη και τον Νίκο Ξύδη, οι οποίοι παραχώρησαν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη, ύστερα από τον χωρισμό τους.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Έπεσε κάτω από τα γέλια – “Είσαι με τα καλά σου; Τι έφαγες;”

«Έλεγα καμιά φορά ότι δεν κατάφερα να κάνω την οικογένεια που έκαναν οι δικοί μου που είναι ακόμα μαζί. Αλλά μετά σκεφτόμουν ότι είχαμε έναν πολύ επιτυχημένο γάμο. Την επιτυχία του γάμου δεν την ορίζουν τα χρόνια και το για πάντα, την ορίζουν το πώς πέρασες, πώς εξελίχθηκε, αν το παιδί σου είναι καλά, αν δεν σκοτώθηκες στο ξύλο, τι κερδίσαμε, τι κάναμε μαζί, πόσο ωραίες στιγμές περάσαμε και ότι είχαμε και την τεράστια επιτυχία να χωρίσουμε έτσι» υπογράμμισε η Βαλέρια Κουρούπη όσον αφορά στον χωρισμό της από τον Νίκο Ξύδη.

Τότε, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου είπε: «Μου έχουν πει άνθρωποι που έχουν χωρίσει ότι το χρεώνεσαι σαν μια προσωπική αποτυχία».

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: “Όταν μίλησα για πρώτη φορά με τον Νάσο Γαλακτερό έπαθα σοκ”

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, μιλώντας στην συμπαρουσιάστριά του, σημείωσε: «Να το πούμε ότι δεν έχεις ιδέα για τον χωρισμό», με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου να ανταπαντάει: «Όχι καλέ» και τον ίδιο να συνεχίζει, λέγοντας: «Επειδή διαβάζουμε πολλά τον τελευταίο καιρό. Να πούμε ότι όλα αυτά είναι του παρελθόντος».

«Να ρωτήσουμε την Ελένη Βιτάλη που είναι γειτόνισσά μας. Έχουμε την Ελένη Βιτάλη για μάρτυρα» κατέληξε η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Ξέσπασε σε κλάματα on air – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ