Μύκονος: Ο πρώην σύντροφος της Κλόε Καρντάσιαν κάνει… πάρτι, ενώ περιμένουν το δεύτερο παιδί τους

Αν και περιμένει να γίνει εκ νέου πατέρας από ώρα σε ώρα  με την πρώην σύντροφό του Κλόε Καρντάσιαν μέσω παρένθετης μητέρας, ο Τρίσταν Τόμπσον εθεάθη να διασκεδάζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες περικυκλωμένος από αιθέριες υπάρξεις κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο .

Ο 31χρονος σταρ του NBA  επέλεξε να μην βρεθεί στο πλάι της πρώην συντρόφου και της τετράχρονης κόρης τους Τρου, αλλά να διασκεδάσει στο «νησί των ανέμων».

Κατά τη διάρκεια της νυχτερινής του εξόδου έμοιαζε να είναι απαλλαγμένος από κάθε έγνοια και σκοτούρα. Στο βίντεο που δημοσίευσε πρώτο το TMZ o Τρίσταν κάπνιζε ναργιλέ ανάμεσα σε φίλους και αρκετά όμορφα κορίτσια.

Αυτό θα είναι το δεύτερο μωρό για την Καρντάσιαν και τον πρώην σύντροφό της, οι οποίοι είναι ήδη γονείς της 4χρονης Τρου.

Παρά το γεγονός ότι θα αποκτήσουν και δεύτερο παιδί μαζί, η Καρντάσιαν και ο Τόμσον δεν είναι ξανά μαζί και δεν έχουν μιλήσει από τον Δεκέμβριο εκτός των θεμάτων που έχουν να κάνουν με το θέμα του μωρού.

Πολλές πηγές προσθέτουν ότι η διαδικασία για το μωρό μέσω παρένθετης μητέρας είχε αρχίσει προτού αποκαλυφθεί ότι ο Τριστάν, 31 ετών, έκανε μωρό με κάποια άλλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ