Μισέλ Ομπάμα: Πώς ευχήθηκε στον Μπαράκ για την Ημέρα του Πατέρα

Αγαπούσαμε και αγαπάμε το ζεύγος Ομπάμα για πολλούς λόγους: για το αληθινό δέσιμο που έχουν μεταξύ τους, για τον αμοιβαίο σεβασμό που επιδεικνύουν, για το effortless coolness που τους χαρακτηρίζει, για το ακομπλεξάριστο χιούμορ τους και φυσικά για την σχέση που έχουν αναπτύξει με τις κόρες τους.

Μετά από δύο θητείες και οχτώ χρόνια που ο Μπαράκ Ομπάμα κατείχε τα ηνία των ΗΠΑ, όλη η οικογένεια ήταν η εθνική οικογένεια της Αμερικής και οι δύο κόρες του Μαλία και Σάσα μεγάλωσαν μαζί μας, καθώς όλος ο πλανήτης παρακολουθούσε τα βήματά τους.

Ο ίδιος, μάλιστα, ο πρώην Πρόεδρος υπήρξε ο μπαμπάς που όλοι θα θέλαμε να έχουμε. Στοργικός και προστατευτικός, γλυκός, με αστείρευτο χιούμορ και προοδευτικές ιδέες, κράτησε τις ισορροπίες, χωρίς να διστάσει να μοιραστεί με το κοινό προσωπικές στιγμές με τις κόρες του.

Έτσι, λοιπόν, και η σύζυγός του Μισέλ Ομπάμα του ευχήθηκε για την Ημέρα του Πατέρα, ανεβάζοντας μια φωτογραφία του μαζί με τις Malia και Sasha από το γραφείο του. “Χρόνια πολλά σε όλους τους μπαμπάδες εκεί έξω, ειδικά στον ένα και μοναδικό Barack Obama. Οι κόρες μας δεν θα μπορούσαν να έχουν ζητήσει ένα καλύτερο role model. Είμαστε τόσο τυχερές που σε έχουμε στη ζωή μας”, έγραψε κάτω από το σχετικό post.

Πηγή: instyle.gr, Πηγή φωτό εξωφύλλου: Photo by Mark Wilson/Getty Images

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ