Μίνα Αρναούτη: Η ανάρτηση – ξέσπασμα μετά την αγωγή στην οικογένεια Παντελίδη

Πέντε χρόνια μετά το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, η Μίνα Αρναούτη, που σώθηκε από θαύμα, αξιώνει αποζημίωση 960.000 ευρώ. Η Μίνα Αρναούτη όπως έκανε γνωστό η Realnews διεκδικεί 240.000 ευρώ ως αποζημίωση για συκοφαντική δυσφήμηση από κάθε μέλος της οικογένειας του τραγουδιστή, δηλαδή από τους γονείς του αλλά και τα δύο αδέλφια του, Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο.

Ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Ιωάννης Κωλέττης, κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Αθηνών την ογκωδέστατη αγωγή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews ξεπερνά τις 240 σελίδες. Περιέχει δεκάδες άρθρα σχετικά με το τροχαίο, δηλώσεις της οικογένειας Παντελίδη και “ποσταρίσματα” στα social media, τα οποία χαρακτηρίζονται ως συκοφαντικά.

Μετά τη δημοσιοποίηση της αγωγής η Μίνα Αρναούτη με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook θέλησε να δώσει τη δική της απάντησε σε όσους την κατέκριναν.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη:

“Προς δικαστές του facebook

Εργάζομαι από 17 χρονών. Είχα άδεια εργασίας ανηλίκου. Έπαιρνα από 1200-1500 ευρώ μισθό στα 17 μου.. και είχα ένσημα πριν ακόμα ενηλικιωθώ! Ήμουν από αυτά τα παιδιά που δούλευαν και πήγαιναν σχολείο και δεν ζητούσαν χρήματα από κανέναν. Όσοι με γνωρίζουν από τότε θα σας επιβεβαιώσουν όσα λέω. Δούλευα πολύ και μάλιστα ήμουν και τρομερά γρήγορη και καλή στη δουλειά μου. Όχι απλά μια γλάστρα!

Γύρω μου βλέπω κόσμο να ζει με μικρά επιδόματα, άλλοι πάλι άνεργοι επί χρόνια δεν μπορούν να βρουν δουλειά, άλλοι έχουν ψυχολογικά με το παραμικρό, άλλοι τρώνε τις συντάξεις των δικών τους, άλλες παντρεύτηκαν και έκαναν ένα μωρό και αυτή είναι η μονή ιδιότητα τους στη ζωή και έτσι νομίζουν κέρδισαν και τον σεβασμό, άλλοι εξαπατούν, αλλοι κλέβουν, άλλοι σκοτώνουν και τον πατέρα τους για να κληρονομήσουν και κάπου εδώ κι εγώ που όλοι αυτοί χωρίς καν να δουν τα ένσημα μου με αποκαλούν όπως με αποκαλούν! Χωρίς καν να με ξέρουν! Εγώ δεν πήγα να κλέψω κανέναν!

Σε οτιδήποτε σε αυτή τη ζωή κάνω χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων μου! Ευτυχώς όσοι με ξέρουν , ξέρουν πόσο δούλευα και πόσο ικανή ήμουν! Εσείς μπορείτε απλά να με κοιτάτε και να σκέφτεστε τα χειρότερα μήπως νιώσετε καλύτερα με τους εαυτούς σας!

Μην ασχολείστε με εμένα, ασχοληθείτε με οτιδήποτε θα βελτιώσει τη ζωή σας! Μήπως και κάποιοι εκτός από σχολιαστές διάφορων αναρτήσεων γίνεται και κάτι πιο σημαντικό! Ξέρετε ότι σε κάνει χαρούμενο στα social δεν σε ωφελεί και στην καθημερινότητα σου και μιλάω γι αυτή τη μαυρίλα που έχεις σπίτι σου κι όμως στο πληκτρολόγιο νιώθεις ένας μικρός δικαστής – Θεός!

Ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος…

Σας φιλώ γλυκά ..”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ