Η απάντηση της Μιμής Ντενίση στην κριτική που δέχεται

Καλεσμένη στον Νίκο Χατζηνικολάου και το «Ενώπιος Ενωπίω», βρέθηκε η Μιμή Ντενίση δίνοντας μια συνέντευξη που τα είχε όλα. Η ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και τον ελληνικό κινηματογράφο και δεν παράλειψε να δώσει την δική της απάντηση στην σκληρή κριτική που δέχεται κατά καιρούς.

«Δεν γίνεται να επιτρέψουμε ποτέ σε αυτούς που μας πολεμάνε να παρατήσουμε το πάθος μας» είπε αρχικά.

«Αμφιβάλλω από μόνη μου για τον εαυτό μου, δεν χρειάζομαι την κριτική. Είμαι πολύ αυστηρός κριτής και του εαυτού μου και των άλλων. Και δουλεύω πάρα πάρα πολύ. Την κριτική τη δέχομαι και την επιδιώκω γι΄αυτό δεν είχα ποτέ «αυλή». Τα άλλα που είναι λίγο να κάνουμε πλάκα με αυτούς που είναι στην επικαιρότητα, λίγο να τους κοροϊδέψουμε, λίγο να το φτάσουμε στα άκρα. Δεν μπορώ να πω ότι δεν με στενοχώρησε ποτέ, πολλές φορές με στενοχώρησε, αλλά δεν είναι κάτι που θα με σταμάταγε ποτέ. Εγώ έχω δεχτεί μεγάλη αγάπη από το κοινό. Όταν έχεις χιλιάδες να σε αγαπούν δεν μπορεί να σε επηρεάσει ο ένας» πρόσθεσε.

«Έχω δεχτεί πάρα πολλή αγάπη από το κοινό. Δηλαδή τόση αγάπη από το κοινό έχουν δεχτεί νομίζω κάποιοι ηθοποιοί του παλιού σινεμά. Η Αλίκη, ο Βουτσάς, ο Φέρτης, η Καρέζη. Από την γενιά μου δεν έχω δεχτεί τόσο πολλή αγάπη. Τα θεατρικά που έκανα εγώ τόσα χρόνια είχε 30 και 40 άτομα θίασο, αλλά και χιλιάδες θεατές. Αυτό νομίζω μου έδωσε δύναμη. Αν ήταν διαφορετικά τα πράγματα δεν ξέρω αν δεν είχα λυγίσει. Όταν είσαι σε ένα θέατρο με 1.000 άτομα κάθε μέρα δεν μπορεί να επηρεαστείς από ένα. Γιατί να σε επηρεάσει ο ένας, όταν υπάρχουν χιλιάδες που σ’ αγαπούν και στο δείχνουν».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ