Μιμή Ντενίση για Μαίρη Χρονοπούλου: «Είναι ένας άνθρωπος αγαπημένος που έφυγε, θα μου λείψει πάρα πολύ»

Την Παρασκευή (6/10) έφυγε από την ζωή η Μαίρη Χρονοπούλου. Η διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στην εντατική του νοσοκομείου “Ευαγγελισμός”, μετά το ατύχημα που είχε στο σπίτι της το μεσημέρι της Κυριακής (1/10).

Σήμερα (9/10) στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προβλήθηκαν δηλώσεις της Μιμής Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον χαμό της Μαίρης Χρονοπούλου: «Ένα πράγμα που δεν μου αρέσει είναι ότι όταν φεύγει ένας άνθρωπος γνωστός, διάσημος, βγαίνουν όλοι να μιλήσουν και κάνουν ότι είναι φίλοι του. Αυτό δεν είναι ωραίο. Λοιπόν, λίγα τα λόγια γιατί η Μαίρη έφυγε και όσο και να λέμε «Α είμαστε πάντα μαζί…», είναι ένας άνθρωπος αγαπημένος που έφυγε και εμένα τουλάχιστον θα μου λείψει πάρα πολύ.

Η Μαίρη δεν θα πω σαν ηθοποιός τι ήταν, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Ήταν όμως ένας άνθρωπος που είχε κέφι μέχρι την τελευταία στιγμή, είχε ερωτική διάθεση για την ζωή. Έβλεπε την ομορφιά, την αισθητική, τον ωραίο τρόπο ζωής. Ήταν γενναιόδωρη, για εμένα το πιο συγκινητικό που έκανε είναι ότι άφησε εδώ και χρόνια το σπίτι της στο «Χαμόγελο του παιδιού». Αυτό τα λέει όλα για τον χαρακτήρα της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ