Μίλτος Τεντόγλου: Η ανάρτηση της καλλονής συντρόφου του με το χρυσό μετάλλιο στο Παρίσι – Δείτε φωτογραφίες της

Ο Μίλτος Τεντόγλου μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι λαμβάνει διαρκώς την αγάπη και τον σεβασμό του κόσμου αλλά και των δικών του ανθρώπων.

Μίλτος Τεντόγλου: «Χαίρομαι που έβλεπα απέναντι την ελληνική σημαία, είμαι περήφανος» – Βίντεο

Ο Ολυμπιονίκης αγωνίστηκε στη Γαλλική πρωτεύουσα υπό το βλέμμα της οικογένειάς και της συντρόφου του, που ταξίδεψαν στο Παρίσι για να τον εμψυχώσουν – καμαρώσουν.

Μίλτος Τεντόγλου: Η ανάρτηση της συντρόφου του

Η σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου, Πηνελόπη Γκιώνη έκανε μια ανάρτηση στα social media με το μετάλλιο του αγαπημένου της, την Πέμπτη 7 Αυγούστου  λίγο μετά την απονομή του.

Πομάσκι για Τεντόγλου: «Ο Μίλτος είναι προσηλωμένος, έχει πολλά χρόνια ακόμα μπροστά του» – Βίντεο

Μίλτος Τεντόγλου - Σύντροφος

Αξίζει να σημειωθεί εδώ, πως η σύντροφος του Μίλτου Τεντόγλου είναι δημοσιογράφος με την αγάπη της για τον στίβο να στρέφει προς την αθλητικογραφία.

Το ζευγάρι είναι ερωτευμένο και πολύ καλά μαζί, ωστόσο δεν θέλει να προκαλεί τα Μέσα με τη σχέση του.

Μίλτος Τεντόγλου: Σύσσωμη η οικογένειά του στο Παρίσι – Το μυστικό πίσω από τα συλλεκτικά μπλουζάκια

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pinelopi Gkioni (@penelopegkioni)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK