Μικρούτσικος για Κοκλώνη: «Αν πίστευε ότι είμαι πειραγμένος μαζί του, είναι απλοί οι μηχανισμοί απομάκρυνσής μου»

Την άποψη πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι πειραγμένος μαζί του, εξέφρασε ο Νίκος Κοκλώνης σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες. Το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Νίκου Κοκλώνη προβλήθηκε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Κοκλώνης ανέφερε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Είναι λίγο πειραγμένος μαζί μου νομίζω. Δεν ξέρω γιατί, αλήθεια».

«Είπε ο Νίκος ότι είμαι πειραγμένος. Τον βρίσκω έξοχα χαριτωμένο διότι λέει αυτό το πράγμα. Δηλαδή αν πίστευε ότι είμαι πειραγμένος ή αν πίστευε ότι έχω κάτι μαζί του, είναι απλοί οι μηχανισμοί απομάκρυνσής μου, απεναντίας γίνεται το αντίθετο. Πρώτο στοιχείο. Μπράβο στον Νίκο γιατί είναι η ειδοποιός διαφορά από άλλους, άλλοι βάζουν τον μηχανισμό και σε σκοτώνουν κι εκείνος έρχεται και λέει χαριτωμένα, “είναι λίγο πειραγμένος μαζί μου”» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Στη συνέχεια ο γνωστός παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως: «Και βέβαια δεν είμαι πειραγμένος. Απλά, όταν συναντηθούμε θα του πω μια σειρά από πράγματα που έλεγα, και τα λέω, ότι πρέπει να τα ξαναδεί γιατί δεν είναι έτσι τα πράγματα. Αυτό είναι η αγάπη μου απέναντι σε αυτό που κάνουμε, που λέγεται τηλεόραση, σε ένα πρότζεκτ που αγαπάω και στον Νίκο, που θέλω το καλό του γιατί είναι ένας άνθρωπος με τόσους εργαζόμενους στην πλάτη του και παραγωγές, με όχι αρχηγική αντίληψη, αλλά μέσα σε όλη αυτή την βαβούρα γίνονται λάθη».

«Εμένα, όταν με πήρε, του είπα ότι “Δεν είμαι εδώ για να σου χαϊδεύω τα αυτιά, θα κάνω μία κριτική, δεν την θες; Πέτα την”. Μιλάω για όλες τις εκπομπές. Έχω άποψη. Αυτά, δε λύνονται από μια δήλωση. Να βγω εγώ τώρα σε άλλη δήλωση να απαντήσω; Αυτό είναι θέμα δικό του, του Θέμη κι εμένα, να κάτσουμε κάτω να συζητήσουμε μερικά πράγματα…» πρόσθεσε.

«Το ότι ένας άνθρωπος που έχει αυτή τη θέση λέει ότι είμαι πειραγμένος γιατί έχω μια κριτική στάση, το βρίσκω πάρα πολύ χαριτωμένο και του στέλνω την αγάπη μου και τα φιλιά μου. Το αν θα έμπαινα στο Fame Story, είναι θέμα συζήτησης, όπως ήταν θέμα συζήτησης όταν μπήκα στο άλλο Fame Story… Αν θέλει ο Νίκος να κάνουμε μια κουβέντα, όσο πειραγμένος και αν πιστεύει ότι είμαι, υπάρχει περίπτωση να του γυρίσω την πλάτη; Με έχετε για τέτοιο άνθρωπο;» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ