Μικέλε Μορόνε: Ο Mr 365 DNI γίνεται… Toy Boy – ΦΩΤΟ- ΒΙΝΤΕΟ

“Ναι, είναι αλήθεια, όπως αλήθεια είναι ότι ξύρισα το μούσι μου” λέει στο insta story που ανήρτησε ο Μικέλε Μορόνε σχετικά με την είδηση ότι μπαίνει στη δεύτερη σεζόν του “Toy Boy”, της ισπανικής σειράς του Netflix.

“Πάμε να δουλέψουμε στην ταινία των toy boys” προσθέτει στα ισπανικά δικαιολογώντας τον λόγο που αποχωρίστηκε το μούσι του, κάτι που, όπως φαίνεται, δεν του αρέσει και ιδιαίτερα.

Επίσης ανήρτησε μία φωτογραφία από την πρεμιέρα του “365 DNI” όπου γράφει “Toy Boy 2 ας ξεκινήσουμε” δηλώνοντας ενθουσιασμένος.

O “καυτός” Ιταλός ηθοποιός έγινε παγκοσμίως γνωστός από τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στη αμφιλεγόμενη ερωτική ταινία “365 DNI” ενώ τώρα αναμένεται να επιστρέψει στην Πολωνία για τη δεύτερη ταινία, καθώς η πανδημία του κορονοϊού πήγαν τα σχέδιά τους πίσω.

Στο ένα αυτό έτος παγκόσμιας αναγνωρισιμότητας, ο Μικέλε κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ “Dark Room”, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη Universal η οποία ανέλαβε την παγκόσμια διανομή του CD του. Παράλληλα, πόζαρε ως μοντέλο των Dolce & Gabbana και έγινε το απόλυτο πρόσωπο της Guess.

Όσον αφορά στην επιτυχημένη σειρά “Toy Boy” του 2019, παραγωγής της Atresmedia σε συνεργασία με την Plano a Plano, η υπόθεση αφορά έναν νεαρό στρίπερ, τον Ούγο Μπελτράν (Χεσούς Μοσκερά), ο οποίος λενα πρωί ξυπνάει σε ένα ιστιοφόρο, έπειτα από μια νύχτα γεμάτη πάρτι και “αμαρτίες”, δίπλα στο καμένο πτώμα ενός άνδρα, που φέρεται ότι ήταν του συζύγου της Μακαρίνας Μεδίνα, της ερωμένης του (Κριστίνα Καστάνιο), μιας ώριμης και ισχυρής γυναίκας με την οποία διατηρούσε μια καυτή σεξουαλική σχέση. Ο Ούγο δεν θυμάται τίποτα από τη νύχτα του εγκλήματος, αλλά είναι σίγουρος ότι δεν είναι ο δολοφόνος, αλλά το θύμα μιας οργάνωσης θέλει να τον κατηγορήσει. Έπειτα από μια γρήγορη δίκη, καταδικάζεται σε δεκαπέντε χρόνια φυλάκισης. Επτά χρόνια αργότερα, τον επισκέπτεται στη φυλακή η Τριάνα Μαρίν (Μαρία Πεδράζα), μια νεαρή δικηγόρος που, εκπροσωπώντας μια μεγάλη δικηγορική εταιρεία, προσφέρει για να τον βοηθήσει, να ανοίξει ξανά την υπόθεση και να προσπαθήσει να αποδείξει την αθωότητά του σε μια νέα δίκη. Παρ’ όλο που ο Ούγο δεν εμπιστεύεται την προσφορά, η Τριάνα ακυρώνει την καταδίκη και απελευθερώνει από τη φυλακή τον Ούγο, υπό δοκιμή και εν αναμονή της διεξαγωγής μιας νέας δίκης στην οποία θα πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν την αθωότητά τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ