Μιχάλης Σαράντης: «Προσπαθώ να αντιστέκομαι στον ζόφο των ημερών – Είναι δαιδαλώδεις οι νευρολογικές απολήξεις αυτού του σύμπαντος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Μιχάλης Σαράντης, όπου μίλησε για την πατρότητα και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του ο ερχομός της κόρης του. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην αγωνία του για το μέλλον, τονίζοντας πως προσπαθεί να αντιστέκεται στον ζόφο των ημερών μέσα από τη δουλειά του και το παιδί του. Παράλληλα, υπογράμμισε την ανάγκη για αντίσταση και αλληλεγγύη απέναντι σε όσα συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΣΥΝΟΨΗ ΑΡΘΡΟΥ

Τα βασικά σημεία του άρθρου

  • Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Μιχάλης Σαράντης, μιλώντας για την πατρότητα και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή του ο ερχομός της κόρης του.
  • «Προσπαθώ να αντιστέκομαι στον ζόφο των ημερών, με όλους τους τρόπους. Κάνοντας τη δουλειά που κάνω, έχοντας μια κόρη από την οποία βλέπω την ομορφιά και την ποίηση μπροστά μου να παίρνει σάρκα και οστά», δήλωσε ο ηθοποιός.
  • Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη για αντίσταση και αλληλεγγύη απέναντι σε όσα συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, τονίζοντας πως «είναι πλέον δαιδαλώδεις οι νευρολογικές απολήξεις αυτού του σύμπαντος».

Το κείμενο κάθε σύνοψης ελέγχεται από δημοσιογράφους του ENIKOS

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε ο Μιχάλης Σαράντης το απόγευμα της Τετάρτης, όπου συνομίλησε με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Χρήστο Φερεντίνο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για την πατρότητα και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή και την καθημερινότητά του ο ερχομός της κόρης του.

«Είμαι άνθρωπος που σκέφτεται συνέχεια το μέλλον, με την έννοια του τι επιπτώσεις μπορεί να ‘χει μια πράξη που μπορεί να κάνω. Σκέφτομαι τι μπορεί να προκύψει δηλαδή, αντί να ζω στο παρόν. Αυτή η αγωνία για το μέλλον, ας πούμε, με κάνει πολλές φορές να μου φεύγει η ζωή από τα μανίκια», δήλωσε ο ηθοποιός και συμπλήρωσε:

«Προσπαθώ να αντιστέκομαι στον ζόφο των ημερών, με όλους τους τρόπους. Κάνοντας τη δουλειά που κάνω, έχοντας μια κόρη από την οποία βλέπω την ομορφιά και την ποίηση μπροστά μου να παίρνει σάρκα και οστά».

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην ανάγκη για αντίσταση και αλληλεγγύη απέναντι σε όσα συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, τονίζοντας πως «είναι πλέον δαιδαλώδεις οι νευρολογικές απολήξεις αυτού του σύμπαντος».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.