Μιχάλης Χατζηγιάννης: Ο εφτάψυχος Άρης και το νέο τραγούδι

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε “καλημέρα” στους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στα social media, στην οποία ο γνωστός τραγουδιστής ποζάρει στον φακό παρέα με έναν… γάτο.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αποκαλύπτει πως, όταν βρήκε τον τετράποδο φίλο του, ήταν σχεδόν νεκρό.

«Πρωινό ξύπνημα με τον Άρη. Τον βρήκα σχεδόν ξεψυχισμένο δίπλα σε ένα κάδο. Η δύναμη του για ζωή μεγαλύτερη όλων και αυτό που έχει να προσφέρει είναι αγάπη ακατέργαστη…», έγραψε στην λεζάντα της δημοσίευσής του ο γνωστός τραγουδιστής.
Την παραδειγματική του πράξη να σώσει το γατάκι επαίνεσαν με σχόλια τους στην ανάρτησή του, όπως ήταν αναμενόμενο, οι followers του, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη. “Καλημέρα! Μιχάλη μου αγαπημένε… Σωστά έπραξες… δεν είχα καμία αμφιβολία”, ήταν τα λόγια της αγαπημένης τραγουδίστριας στο ποστ του Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ακολουθεί η δημοσίευση που έκανε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Να σημειωθεί πως ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επέστρεψε με νέο του τραγούδι, το οποίο φέρει τον τίτλο “Εσύ είσαι πάνω απ’ όλα”, σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ