Αθηνά Οικονομάκου: Τι αποκάλυψε για την εγκυμοσύνη της Μαίρης Συνατσάκη

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή την παρουσία της σε βραδινή εκδήλωση. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην εγκυμοσύνη της καλής της φίλης και συνεργάτιδάς, Μαίρης Συνατσάκη.

«Είναι μια πολύ γλυκιά περίοδος, η Μαίρη το περνάει πολύ όμορφα. Ευτυχώς μετά το πρώτο διάστημα έχει μια πολύ εύκολη εγκυμοσύνη. Το ευχαριστιέται και η ίδια και νομίζω ήταν πολύ έτοιμη για όλο αυτό» αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου ενώ η ίδια ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που έμαθε τα ευχάριστα νέα.

«Μου το είπε σχετικά πολύ νωρίς. Ήμουν από τους πρώτους γιατί ένιωσε μια ασφάλεια λόγω της δουλειάς ότι με κάποιο τρόπο μπορεί να την προστατεύσω στα project που είχαμε. Γνώριζα ότι ήθελε και χάρηκα μόλις έμαθα τα ευχάριστα» είπε χαρακτηριστικά.

 

«Τηλεοπτικά δεν ξέρω αν θα προκύψει κάτι, προτεραιότητα έχει η οικογένειά μου σε αυτή τη φάση, επειδή τα παιδιά μου είναι σε μικρή ηλικία. Δεν δέχτηκα ποτέ πρόταση για το πρωινό του Star. Ακούγεται συνέχεια το όνομά μου για εκπομπές. Θα ξαναπήγαινα στο Masked Singer» είπε μεταξύ άλλων.

Μιλώντας για την οικογένειά της ανάφερε: «Είμαι πιεστική εκεί που πρέπει με τα παιδιά μου. Για εμένα ήταν πιο δύσκολο που το παιδί μου πήγε σχολείο παρά για εκείνον».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.