Μιχαλάκη – Παπαγεωργίου: Στην τελική ευθεία για τον γάμο – Οι προετοιμασίες και το after wedding party

Στην τελική ευθεία για τον γάμο τους βρίσκονται η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς “Άγριες Μέλισσες” και ο σύντροφός της, επίσης ηθοποιός και frontman της ροκ μπάντας Polkar πρόκειται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους στη Σύρο, τόπο καταγωγής της νύφης.

Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα, δημοσιεύτηκε η γαμήλια αναγγελία του ζευγαριού στην τοπική εφημερίδα “Κοινή Γνώμη” μέσω της οποίας έγινε γνωστό ότι οι δύο νέοι δεν θα κάνουν θρησκευτικό γάμο, αλλά πολιτικό. Σύμφωνα με πληροφορίες της Espresso, το ζευγάρι θα παντρευτεί στο Δημαρχιακό Μέγαρο Ποσειδωνίας, στην έπαυλη Ταραπίνα, στην Ντελαγκράτσια. Όσο για την ημερομηνία, παρόλο που έχει διαρρεύσει, δεν θα την αλλάξουν. Το ζευγάρι θα παντρευτεί κανονικά, όπως είχε προγραμματίσει εξαρχής, στις 7 Αυγούστου, ημέρα των γενεθλίων της “Δροσούλας”. Στο πλευρό της θα βρεθούν αυτήν την ξεχωριστή ημέρα αρκετοί συνάδελφοί της από τις “Άγριες Μέλισσες”, με πρώτες και καλύτερες τις δύο τηλεοπτικές αδελφές της, Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγκου, αλλά και ο κολλητός της, Ιωάννης Αθανασόπουλος.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου από την άλλη μεριά, θα συνοδεύεται από τη μητέρα του, Φιλαρέτη Κομνηνού, ενώ εκεί θα βρεθούν και μέλη του συγκροτήματός του. Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα γνωστού ξενοδοχείου, ενώ την επόμενη ημέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ