Μια περιουσία χάλασε η Κάιλι Τζένερ στο delivery – ΦΩΤΟ

Μάλλον στα προσόντα της Κάιλι Τζένερ δεν είναι η μαγειρική καθώς σύμφωνα με τον λογαριασμό που της ήρθε, το ποσό που σπατάλησε μέσα στο έτος για delivery φθάνει τα 10.000 ευρώ.

Η Κάιλι με μια περιουσία που αγγίζει τα 900 εκατ. δολάρια σίγουρα δεν είναι τσιγκούνα ούτε νηστική, σύμφωνα με το site The Receipt που παρουσιάζει τους κορυφαίους πελάτες οι οποίοι χρησιμοποιούν μια εφαρμογή για να παραγγέλνουν φαγητό απέξω. Έτσι, με βάση τα στοιχεία, η Κάιλι έχει παραγγείλει 189 φορές μέσα σε 365 ημέρες, ενώ τις περισσότερες παραγγελίες τις έχει πραγματοποιήσει στις 22.00.

Από τις αγαπημένες λιχουδιές της 21χρονης επιχειρηματία είναι ένα ψωμάκι με κρέμα τυριού, ένα ιδιαίτερο λάτε από συγκεκριμένο κατάστημα αλλά και ένα σάντουις με φιλέτο γαλοπούλας και προβολόνε. Τα αγαπημένα της μαγαζιά είναι δύο οπωροπωλεία και ένα εστιατόριο που σερβίρει κάρι, φτερούγες κοτόπουλου και ζυμαρικά. Η πιο ακριβή παραγγελία της σταρ ήταν ένα μπουκάλι τεκίλα Don Julio Añejo 1942 και η πιο μικρή της παραγγελία ήταν ένα μπουκάλι Smartwater και ένα καρότο για να φτιάξει κρεατόσουπα. Βέβαια δεν λέει όχι και στο βρώμικο, καθώς 11 μήνες πριν, είχε παραγγείλει κοτομπουκιές, πατάτες και επιδόρπιο με σοκολάτα και μπισκότα.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ