Met Gala 2021: Οι 10 εμφανίσεις που έκοψαν την ανάσα – Από την JLO στην Kendall Jenner

Met Gala 2021, η μεγαλύτερη βραδιά μόδας της χρονιάς. Οι διάσημοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους κάθε χρονιά για να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τα ρούχα τους στο Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης.

Το Met Gala προσελκύει τις πιο προβεβλημένες προσωπικότητες από τον κόσμο του θεάματος, της τέχνης και των επιχειρήσεων κάθε χρόνο.

Η χθεσινή βραδιά είχε άκρως εντυπωσιακές εμφανίσεις με την Kendall Jenner, την Kim Kardashian, τη JLO και μια σειρά διάσημων ηθοποιών και τραγουδιστών να ξεχωρίζουν.

Δεκάδες φωτογράφοι είχαν παραταχθεί στα σκαλιά της εισόδου του μουσείου για να απαθανατίσουν τη μεγαλύτερη προσέλευση διάσημων που συναντά κανείς σε εκδήλωση. Τα ρούχα που επέλεξαν οι celebrities ήταν εντυπωσιακά, ευφάνταστα και εκκεντρικά.

Εμείς ξεχωρίσαμε τις 10 πιο πολυσυζητημένες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί του Met Gala 2021

1.Kim Kardashian

Kim Kardashian Met Gala 2021

2.Kendall Jenner

3.Jennifer Lopez

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

4.Lil Nas X

 

5.Iman

6.Megan Fox

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

7.Serena Williams

Met Gala 2021 Met Gala 2021

8.Emily Ratajkowski

9.Zoe Kravitz

10.Kit Harington και Rose Leslie

Το ζευγάρι του Game of Thrones επέλεξε ένα κοστούμι του οίκου Saint Laurent και ένα εντυπωσιακό φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta.

Το Ινστιτούτο Κοστουμιών θα φιλοξενήσει την πρώτη του διμερή έκθεση, με θέμα την αμερικανική μόδα, το 2021 και το 2022. Το πρώτο μέρος, “In America: A Lexicon of Fashion”, θα “ανοίξει” στο Κέντρο Κοστουμιών η Anna Wintour στις 18 Σεπτεμβρίου 2021 , και θα παραμείνει μέχρι το επόμενο μέρος «In America: An Anthology of Fashion», ανοίξει στις 5 Μαΐου 2022.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ