Μελίνα Πασχαλίδου: Η κόρη της δημοσιογράφου κάνει καριέρα στην υποκριτική

Η ταλαντούχα κόρη της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, Μελίνα, ασχολείται με την υποκριτική, έχοντας ήδη ρόλο σε σουηδική τηλεοπτική σειρά, ενώ ετοιμάζεται να παίξει στην τρίτη της κινηματογραφική ταινία.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Tο ταλέντο της στην υποκριτική ξεδιπλώνει η κόρη της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, η οποία ζει και εργάζεται στη Σουηδία. Η πανέμορφη Μελίνα Πασχαλίδου, που συμμετέχει σε δημοφιλή σειρά της σουηδικής τηλεόρασης και ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για μια κινηματογραφική ταινία, έχει αποσπάσει ήδη πολύ θετικές κριτικές.

Αν και μόλις 15 χρόνων, έχει ήδη κινηματογραφική εμπειρία, αφού έχει παίξει σε άλλες δύο ταινίες. Η Μελίνα φοίτησε σε καλλιτεχνικό σχολείο, όπου είχε την ευκαιρία να εμφανίσει και να καλλιεργήσει το ταλέντο της. «Αυτό είναι το πιο πολύτιμο δώρο μου. Η Μελίνα μου. Το μέλι μου. Αυτό σημαίνει το όνομά της στα ελληνικά. Όταν την πρωτοείδα, θυμάμαι ότι ένιωσα ευφορία, αλλά παράλληλα ήμουν και φοβισμένη. Η αγάπη ήρθε με τον φόβο μην τη χάσω. Το να είσαι μητέρα ή γονιός σημαίνει να ανησυχείς κάθε μέρα για τα πάντα που μπορεί να πονέσουν την καρδιά της καρδιάς σου. Είμαι περήφανη για το παιδί μου που εξελίσσεται σε αξιαγάπητο, γεμάτο χιούμορ, έξυπνο, αισιόδοξο, ταλαντούχο και ταπεινό πλάσμα. Έχει ήδη κάνει μερικές σπουδαίες δουλειές στην υποκριτική σε δύο φιλμ και σύντομα έρχεται η νέα ταινία», έγραψε η υπερήφανη μητέρα πριν από λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, μητέρα και κόρη θα ακολουθήσουν για άλλη μία φορά το καλοκαιρινό τους πρόγραμμα που περιλαμβάνει διακοπές στην Ελλάδα. Μέχρι τότε, οι δυο τους απολαμβάνουν δημιουργικά την καθημερινότητά τους στη Σουηδία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ