Μελίνα Κανά: Οι περιπέτειες με την υγεία της και ο λόγος που δεν βάφει τα μαλλιά της

Για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε στο παρελθόν, τους χωρισμούς και την κόρη της μίλησε, μεταξύ άλλων, η Μελίνα Κανά στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη».

«Ο πατέρας μας, αν και αστυνομικός, ήταν πολύ ανοιχτός στο να γίνουμε τραγουδίστριες εγώ και η Λιζέτα, γιατί και ο ίδιος τραγουδάει πάρα πολύ καλά» είπε η τραγουδίστρια, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη Θεσσαλονίκη την οποία όπως λέει δεν μπορείς να την αποχωριστείς εύκολα, «αλλά είχα ισχυρούς λόγους να έρθω στην Αθήνα και ο βασικός ήταν η δουλειά».

«Έπρεπε να εξασφαλίσω στην κόρη μου μια στέγη γιατί δεν μπορούσα να πηγαινοέρχομαι Θεσσαλονίκη – Αθήνα, έπρεπε να της φτιάξω μια φωλιά» τόνισε σημειώνοντας πως είναι η τυπική Ελληνίδα μάνα που λέει «ζακέτα να πάρεις» και ανησυχεί για το αν η κόρη της κοιμάται και τρώει καλά.

Η κ. Κανά έχει κάνει δύο γάμους και δηλώνει για τους χωρισμούς ευθύνονται και οι δύο. «Όλοι μας έχουμε πει σε στιγμές ευτυχίας «Θεέ μου να μην τελειώσει αυτό που ζω» και σε στιγμές δυστυχίας “βοήθεια, κάποιος να με σώσει”» ανέφερε σχετικά με τις περιπέτειες που είχε με την υγεία της. Η πρώτη όπως λέει ήταν λίγο πριν από τα 40 και αφορούσε την καρδιά της και η δεύτερη ήταν μετά από μία επέμβαση στον αυχένα της.

«Μόλις έλεγα «γιατί σε μένα; τι αδικία είναι αυτή;», έβλεπα μπροστά μου έναν άνθρωπο σε αμαξίδιο, έβλεπα έναν άνθρωπο τυφλό, ένα παιδάκι με αναπηρία» είπε, υπογραμμίζοντας πως έπαιρνε κουράγιο από το νεαρό της ηλικίας της, το παιδί της και την πίστη της.

Σε ό,τι αφορά την εικόνα της δηλώνει πως της αρέσει και είναι δική της θέληση να αφήσει τα μαλλιά της λευκά καθώς δεν θέλει να εξαρτάται συνέχεια από μία βαφή ή το κομμωτήριο.  «Δεν φοβάμαι να δείξω την ηλικία μου την οποία εκτιμώ, έχω φτάσει στα 56,γιατί να το κρύβω;» αναφέρει.

Το καλοκαίρι της ερμηνεύτριας θα είναι γεμάτο συναυλίες με το σχήμα της με τον Αλέξανδρο Κτιστάκη, και παράλληλα θα συμμετάσχει σε κάποιες συναυλίες του Θανάση Παπακωνσταντίνου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ