Megxit: Τι έκανε η Μέγκαν και πίκρανε τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ενώ ο πρίγκιπας Χάρι βρίσκεται στη Μεγάλη Βρετανία για τις τελευταίες πριγκιπικές του υποχρεώσεις, σύντομα αναμένεται να τον συντροφεύσει η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ που θα έρθει από τον Καναδά.

Η Δούκισσα του Σάσεξ μαζί με τον Χάρι θα ολοκληρώσουν τον κύκλο των ανειλημμένων υποχρεώσεών τους ως μέλη της βασιλικής οικογένειας προτού ολοκληρωθεί το Megxit την 1η Απριλίου.

Ωστόσο, η Μέγκαν Μαρκλ κατάφερε να πικράνει τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο, καθώς, όπως ανέφερε πηγή, θα αφήσει τον εννέα μηνών Άρτσι στον Καναδά και την νταντά του αλλά και την κολλητή της, και έτσι η προγιαγιά του δεν θα έχει την ευκαιρία να δει τον εγγονό της.

Λέγεται πως η 93χρονη βασίλισσα και ο 98χρονος σύζυγός της είναι πολύ θλιμμένοι με την είδηση αφού έχουν δει ελάχιστα τον Άρτσι μετά τη γέννησή του, σύμφωνα με τους Sunday Times.

Η τελευταία φορά που είδαμε δημοσίως τον Άρτσι ήταν σε φωτογραφία του πατέρα του, πρίγκιπα Χάρι που ευχόταν Καλή Χρονιά στον λογαριασμό του στο instagram.

Ωστόσο, η απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αφήσουν στον Καναδά τον γιο τους επιβαρύνει την τσέπη των Βρετανών φορολογουμένων κατά 50.000 λίρες λόγω της προσωπικής ασφάλειας της οικογένειας των Sussex, σύμφωνα με τη βρετανική Sun.Άνδρες ασφαλείας πρέπει να παραμείνουν στο Βανκούβερ να φυλάσσουν τον γιο του Χάρι και της Μέγκαν αλλά και άλλοι να ακολουθήσουν τη Δούκισσα του Σάσεξ στο Λονδίνο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ