Μέγκι Ντρίο για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Αφήνει ένα πρότζεκτ η Βίκυ Καγιά και πάει και το παίρνει»

Στην πρωϊνή ψυχαγωγική εκπομπή του Open παραχώρησε συνέντευξη η Μέγκι Ντρίο. Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, μίλησε για το γεγονός πως φέτος το ριάλιτι δεν θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα, τα πάνελ, την Βίκυ Καγιά, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, την Σοφία Χατζηπαντελή, τον Δημήτρη Σκουλό, αλλά και τη Ραμόνα Βλαντή.

Για το εάν θα συμμετείχε ξανά σε πάνελ είπε: «Δεν είναι κάτι που τρελαίνομαι. Τα πάνελ γενικά δεν είναι και τόσο συγχρονισμένα, ο καθένας λέει το δικό του οπότε δεν βγάζεις και πολύ άκρη.

Η Έλενα Χριστοπούλου είναι μία γυναίκα η οποία έχει λόγο, ξέρει πώς να μιλάει. Το πάνελ της Φαίης Σκορδά δεν το πολυβλέπω, είχα δώσει συνέντευξη και δεν μου άρεσε ο τρόπος που με σχολίαζαν, το έχω πει και δημόσια».

«Κούρασαν το κοινό μάλλον οι επιλογές των κριτών, κάθε χρόνο και ένας καινούργιος που δεν ταίριαζε. Τα κάναμε λίγο σαλάτα» ανέφερε, σχολιάζοντας το γεγονός πως φέτος δεν θα υπάρξει νέα σεζόν του GNTM.

«Θα έλεγα στη Βίκυ Καγιά να μην ξαναγυρίσει, θα μου λείψει πάρα πολύ, είναι μια γυναίκα που δεν προσπαθεί να μοιάσει σε καμία» απάντησε όταν ρωτήθηκε για την Βίκυ Καγιά, ενώ πρόσθεσε πως: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αφήνει ένα πρότζεκτ η Καγιά και πάει και το παίρνει. Δεν μου αρέσει η Ηλιάνα στο κομμάτι της παρουσίασης. Τη βάλαμε στο Shopping Star για να δημιουργηθεί η ίντριγκα ότι πήρε τη θέση της Καγιά. Δεν θα τα πάει καθόλου καλά, θα χαθεί τελείως, μπορεί να φέρει και 3 – 4% από εκεί που ήταν τα νούμερά του 22%».

Για την παρουσία της Σοφίας Χατζηπαντελή και του Δημήτρη Σκουλού σημείωσε ότι: «Η Σοφία Χατζηπαντελή θα μπορούσε να διδάξει στυλ αλλά για το GNTM δεν ήταν, για το My Style Rocks θεωρώ ότι θα είναι, μπορεί να διδάξει στυλ καλύτερα από την Ηλιάνα. Θα τα πάει καλύτερα από την Ηλιάνα. Δεν ξέρω γιατί ο Δημήτρης Σκουλός είναι ακόμα στο My Style Rocks, μάλλον αρέσει στον κόσμο».

«Δεν ξέρω ποια είναι η Ραμόνα Βλαντή. Δεν θέλω να τη βλέπω στην τηλεόραση. Θεωρώ ότι ο τρόπος που μιλάει και εκφράζεται δεν είναι ωραίος για την τηλεόραση. Δεν λέω ότι είναι κακός, αλλά για εμένα δεν είναι ωραίος. Δεν θέλω να την βλέπω όταν μιλάει» τόνισε για την Ραμόνα Βλαντή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ