Μέγκι Ντρίο: Έχω κλειδώσει μέσα στο σπίτι τους συντρόφους μου, σχεδόν όλους

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε η Μέγκι Ντρίο. Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της, το μοντέλο μίλησε για τον χωρισμό που βίωσε το 2023 και αποκάλυψε τον λόγο που έχει κλειδώσει τους συντρόφους της στο σπίτι.

«Θέλω οπωσδήποτε το 2023 να φύγει, γιατί είχα έναν χωρισμό, βρέθηκα με κόσμο γύρω μου πολύ τοξικό. Γενικά ζορίζομαι τα τελευταία δύο χρόνια, αρκετά κιόλας, συναισθηματικά και ψυχολογικά. Η δουλειά μου μόνο πάει καλά», είπε αρχικά η Μέγκι Ντρίο.

Αναφορικά με τον χωρισμό της, εξήγησε ότι: «Μου στοίχισε πάρα πολύ. Πίστευα σε αυτόν τον άνθρωπο, νόμιζα ότι θα έκανα οικογένεια μαζί του. Δεν υπάρχει και δεν θα υπάρξει επικοινωνία. Μου φέρθηκε λίγο άγρια. Αυτό που μου έβγαλε προς το τέλος, ήταν τον χειρότερο εαυτό μου. Έχω ακούσει τελευταία ότι υπήρξε τρίτο πρόσωπο, δεν ξέρω τι να πιστέψω πια. Είχα έναν άνθρωπο τρία χρόνια, τον οποίο μάλλον δεν τον ήξερα καθόλου».

Σε ερώτηση για το τι ακραίο έχει κάνει για τον έρωτα, απάντησε: «Έχω κλειδώσει μέσα στο σπίτι τους συντρόφους μου, σχεδόν όλους. Αυτό το έκανα γιατί συνήθως οι άνδρες, τελευταία, στο πρώτο πρόβλημα που έχουν φεύγουν. Ήθελα πάντα να συζητάω, γιατί ένα πρόβλημα πάντα συζητιέται. Αλλά οι άνδρες πλέον ξέρεις… Ανωριμότητες παιδί μου, τι να κάνεις;».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ