Μέγκαν Μαρκλ: Τι είπε για τον πατέρα της και την ετεροθαλή αδελφή της

Σε τμήματα της συνέντευξης που δεν προβλήθηκαν η Όπρα Γουίνφρεϊ ρώτησε τη Μέγκαν για τη ρήξη με τον πατέρα της αλλά και την ένταση με την ετεροθαλή αδελφή της Σαμάνθα. Η Δούκισσα του Σάσεξ είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί να πληγώνει τον γιο της Άρτσι όπως “πρόδωσε” ο πατέρας της την ίδια πριν από τον γάμο της με τον Χάρι.

Σε υλικό που μόλις ήρθε στη δημοσιότητα από την εμπρηστική συνέντευξη όπου το ζευγάρι άνοιξε κυριολεκτικά πόλεμο με τα Ανάκτορα με όλες τις κατηγορίες που απηύθυναν εναντίον της βασιλικής οικογένειας, η Μέγκαν τόνισε ότι το βρίσκει δύσκολο να συμφιλιωθεί με τον Τόμας Μαρκλ, που επέμενε ότι δεν είχε μιλήσει στα Μέσα.

“Κοιτάζω τον Άρτσι και σκέφτομαι αυτό το παιδί, και εγώ δεν μπορώ καν να φανταστώ να κάνω κάτι σκόπιμα να πληγώσω το παιδί μου” είπε η Μέγκαν ενώ συγκρίνοντας τη μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ, την επαίνεσε που παραμένει αξιοπρεπής και σιωπηλή εδώ και τέσσερα χρόνια. Στο βίντεο η Μέγκαν κρατά αποστάσεις από την ετεροθαλή αδελφή της Σαμάνθα, η οποία κυκλοφόρησε βιβλίο όπου αποκαλύπτει τα πάντα για τη σχέση τους. Η Δούκισσα τόνισε: “Νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να τα πει όλα όταν δεν με ξέρει” και σημείωσε ότι μεγάλωσε σαν μοναχοπαίδι. Μάλιστα, υποστήριξε ότι η Σαμάνθα άλλαξε το επώνυμό της ξανά σε Μαρκλ αφού η Μέγκαν άρχισε σχέση με τον Χάρι.

Σημειώνεται ότι ο Τόμας Μαρκλ αναμενόταν να παραδώσει την κόρη του στον γαμπρό στον λαμπερό πριγκιπικό γάμο τον Μάιο του 2018, αλλά ακύρωσε το ταξίδι του λόγω προβλημάτων υγείας. Μάλιστα, ενεπλάκη σε διαμάχη με την κόρη του επειδή μίλησε στον Τύπο.

“Ένιωσες ότι ήταν προδοσία όταν ανακάλυψες ότι ο πατέρας σου συνεργαζόταν με τις ταμπλόιντ εφημερίδες;” τη ρώτησε η θρυλική παρουσιάστρια του CBS. Η Μέγκαν είπε ότι ο πατέρας της την είχε διαβεβαιώσει ότι δεν είχε μιλήσει “με τίποτα” στον Τύπο. “Αν χρησιμοποιήσουμε τη λέξη “προδοσία” είναι επειδή όταν τον ρώτησα, όταν μας είπαν οι υπεύθυνοι των επικοινωνιών μας ότι υπήρχε μία ιστορία που θα έβγαινε σύντομα, την οποία στο μεταξύ τα ταμπλόιντ την ήξεραν σχεδόν έναν μήνα και αποφάσισαν να την κρατήσουν ως την Κυριακή πριν από τον γάμο μας επειδή ήθελαν να δημιουργήσουν δράμα, κάτι που είναι πολύ βασικό σημείο, δεν μεταδίδουν τα νέα, δημιουργούν τα νέα. Καλέσαμε τον πατέρα μου και τον ρώτησα και είπε όχι, με τίποτα. Και του είπα, “ξέρεις, ο θεσμός δεν έχει παρέμβει για τίποτα για εμάς, αλλά μπορούν να προσπαθήσουν και να σκοτώσουν την ιστορία. Αλλά αν το κάνουν αυτό μία φορά, δεν θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε την ίδια μέθοδο για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας κάποια στιγμή”. Και του είπα “δεν θα μπορούμε να προστατεύσουμε τα παιδιά μας μια μέρα” και “θέλω να μου πει, αν μου πεις την αλήθεια μπορούμε”. Και δεν μπορούσε να το κάνει αυτό. Και αυτό για εμένα είχε μεγάλη επίδραση, ιδίως τώρα ως μητέρα”. Η Μέγκαν συνέχισε: “Και εγώ επίσης του είπα, ας το σταματήσουμε, αν χρησιμοποιήσουμε αυτό για να σε προαστατεύσουμε, δεν θα μπορούμε να προστατεύσουμε τα δικά μας παιδιά, μιλώ για τα εγγόνια σου. Κοιτάζω τον Άρτσι, σκέφτομαι αυτό το παιδί και δεν μπορώ πραγματικά να φανταστώ ότι θα μπορούσα σκόπιμα να του προκαλέσω πόνο. Δεν το φαντάζομαι καν. Είναι τόσο σκληρό να συμφιλιωθώ με αυτό”.

Η Μέγκαν επίσης σημείωσε ότι παρά το γεγονός ότι η αδελφή της Σαμάνθα εκδίδει βιβλίο για εκείνη “δεν τη γνωρίζει” και “ποτέ δεν ήμασταν κοντά”.

Η αυτοβιογραφία της Σαμάνθα ασχολείται λεπτομερώς με την παιδική τους ηλικία, αλλά η Δούκισσα λέει: “Δεν αισθάνονται άνετα να μιλώ για ανθρώπους που στην ουσία δεν γνωρίζω. Αλλά μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι που όλοι όσοι μεγάλωσαν γύρω μου με ξέρουν” και πρόσθεσε ότι ευχόταν να έχει αδέλφια και χαίρεται που ο Άρτσι θα έχει μία μικρότερη αδελφή. Σημείωσε ακόμη ότι είδε τη Σαμάνθα πριν από είκοσι χρόνια και τόνισε: “Άλλαξε το επώνυμό της σε Μαρκλ ξανά… μόνο όταν άρχισα να βγαίνω με τον Χάρι. Αυτό λέει πολλά”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ