Μέγκαν Μαρκλ: Επανέρχεται στη δημοσιότητα ΦΩΤΟ με τη Δούκισσα του Σάσεξ να κρατά περιοδικό με εξώφυλλο την Κέιτ

Φωτογραφία που έρχεται στη δημοσιότητα απεικονίζει τη Μέγκαν Μαρκλ να κρατά περιοδικό όπου το πρωτοσέλιδό του κοσμεί η Κέιτ Μίντλετον, το 2014, δηλαδή δύο χρόνια πριν η Δούκισσα του Σάσεξ γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι. Αυτή είναι η πρώτη φορά που αυτή η φωτογραφία έρχεται στη δημοσιότητα μετά το Megxit.

Η Μέγκαν χαμογελά πλατιά κρατώντας στα χέρια της το ιρλανδικό περιοδικό U και φωτογραφίζεται με την αναπληρώτρια εκδότρια Ντενίς Κας. Το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα με την Κέιτ στο εξώφυλλο φέρει τον τίτλο ότι η Κέιτ είναι έγκυος σε δίδυμα, κάτι που σαφώς δεν ήταν αλήθεια. Εκείνο τον καιρό η Μέγκαν, που πρωταγωνιστούσε στο Suits, συνεργαζόταν με το περιοδικό γράφοντας για γυαλιά ηλίου. Η Κας είχε δημοσιεύσει αρχικά τη συγκεκριμένη φωτογραφία το 2017, ενώ επαναδημοσιεύτηκε το 2019. Η επίμαχη φωτογραφία επανήλθε στη δημοσιότητα τώρα, μήνες μετά τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς της Μέγκαν στην Όπρα Γουίνφρεϊ ότι η Κέιτ την έκανε να κλάψει για τα φορέματα των παρανύφων.

Αν και φαίνεται πως υπάρχει ρήξη ανάμεσα στις συννυφάδες, οι δυο τους φαίνεται πως τα πήγαιναν καλά από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, με τη Μέγκαν να είναι φαν της Κέιτ προτού ακόμη η ηθοποιός γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Στη διάρκεια της συνέντευξης για τον αρραβώνα της, η Μέγκαν περιέγραψε την Κέιτ ως “υπέροχη” και “καταπληκτική” και ότι υπήρξε πολύ “υποστηρικτική”. Ωστόσο, τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν δραστικά τη στιγμή που η Μέγκαν έδωσε εκείνη τη συνέντευξη στην Όπρα, υποστηρίζοντας ότι η Κέιτ την έκανε να κλάψει, παράλληλα με άλλες κατηγορίες κατά της “Φίρμας”.

Λέγεται ότι οι δυο τους μάλωσαν για τα φορέματα των κοριτσιών, ενώ πληροφορίες για τον καβγά διέρρευσαν τον Νοέμβριο του 2018, στις οποίες επισημαινόταν ότι η Μέγκαν είχε γεμίσει άγχος με την πρόβα των ρούχων ενώ άλλες πηγές έλεγαν ότι ο καβγάς ήταν για το αν τα κοριτσάκια έπρεπε να φορέσουν καλσόν ή όχι ή ότι δεν της έκανε το φόρεμα της πριγκίπισσας Σάρλοτ. “Η Κέιτ μόλις είχε γεννήσει το τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Λούι και ήταν πολύ συναισθηματική” είπε πηγή εκείνη την εποχή.

Ωστόσο, η Μέγκαν υποστήριξε ότι η Κέιτ ήταν που την έκανε να κλάψει και κατηγόρησε τις πηγές των Ανακτόρων που δεν πήραν το μέρος της και δεν διέψευσαν τα δημοσιεύματα. “Το αντίθετο συνέβη, δεν το λέω για να ψέξω κάποιον, αλλά ήταν η εβδομάδα του γάμου και υπήρχε μεγάλη ένταση, και εκείνη το αναγνώρισε και απολογήθηκε. Μου έφερε λουλούδια και ένα μήνυμα, απολογούμενη. Και έκανε ό,τι θα έκανα εγώ αν ήξερα ότι πλήγωσα κάποιον, να πάρω την ευθύνη. Λίγες ημέρες πριν από τον γάμο είχε αναστατωθεί για κάτι, ναι ήταν τα φορέματα των κοριτσιών και με έκανε να κλάψω και με πλήγωσε πραγματικά” υποστήριξε η Δούκισσα του Σάσεξ.

“Δεν είναι δίκαιο για εκείνη να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, επειδή απολογήθηκε. Αυτό που ήταν δύσκολο να ξεπεράσω ήταν ότι κατηγορήθηκα για κάτι που όχι μόνο δεν είχα κάνει αλλά συνέβη σ’ εμένα. Και οι άνθρωποι που ήταν μέρος του γάμου μας πήγαιναν στην ομάδα επικοινωνίας μας και έλεγαν “ξέρω πως αυτό δεν συνέβη, δεν χρειάζεται να τους πω τι πραγματικά συνέβη”. Όλοι στον θεσμό ήξεραν ότι δεν ήταν αλήθεια και ήλπιζα η Κέιτ θα ήθελε αυτό να διορθωθεί” προσθέτοντας ότι η Δούκισσα του Κέμπριτζ είναι “καλός άνθρωπος”. Στη ίδια συνέντευξη η Μέγκαν είπε ότι μεγαλώνοντας δεν ήξερε πολλά για τη βρετανική οικογένεια και ήταν απροετοίμαστη για τον ρόλο παρά το γεγονός ότι η παιδική της φίλη είπε ότι ήταν συνεπαρμένη από τους γαλαζοαίματος. Η Μέγκαν υποστήριξε ότι ποτέ δεν έψαξε για τον σύζυγό της στο Διαδίκτυο όταν άρχισε να βγαίνει με τον πρίγκιπα Χάρι και ότι έπρεπε να αναζητήσει στo Google τον βρετανικό εθνικό ύμνο. Πάντως, η κολλητή της Μέγκαν από τα παιδικά της χρόνια και κουμπάρα της στον πρώτο της γάμο με τον Τρέβον Ένγκελσον, Νινάκι Πρίντι, είπε λίγο πριν από τον γάμο της Μέγκαν με τον Χάρι: “Η Μέγκαν ήταν συνεπαρμένη από τη βασιλική οικογένεια. Θέλει να γίνει πριγκίπισσα Νταϊάνα 2.0”.

Πηγή: Daily Mail, Πηγή φωτό: PA

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ