Μέγκαν Φοξ: Ανέβασε την θερμοκρασία στο instagram με το μικροσκοπικό μπικίνι της

Αναμφίβολα η Μέγκαν Φοξ είναι από τις πιο ωραίες σταρ του Χόλιγουντ. Η 37χρονη ηθοποιός μαγνητίζει τα βλέμματα όπου και αν είναι, ενώ έχει και φανατικούς ακολούθους στο instagram, η οποίοι με ευλάβεια παρακολουθούν κάθε κίνησή της και σπεύδουν να της εκφράσουν τον θαυμασμό τους, όταν ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο.

Εχθές η Μέγκαν Φοξ ανέβασε την θερμοκρασία στο instagram με τις φωτογραφίες και το βίντεο που αποφάσισε να μοιραστεί με τους περίπου 21 εκατομμύρια ακολούθους της. Στο post βλέπουμε την ίδια κατά την διάρκεια μιας φωτογράφισής της. Φορώντας ένα μικρό πράσινο μπικίνι, το οποίο κάλυπτε οριακά τα σημεία που δεν έπρεπε να φανούν, ποζάρει πάνω σε ένα δέντρο.

Στην λεζάντα του post η διάσημη ηθοποιός έγραψε: «Το δάσος είναι ο πιο παλιός μου φίλος».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Χιλιάδες θαυμαστές της αμέσως γέμισαν την δημοσίευση με like και σχόλια. Ένας εξ αυτών που σχολίασε ήταν και ο Μασίν Γκαν Κέλι, με τον οποίο έχει μία περίεργη σχέση και άλλες φορές οι φήμες τους θέλουν να είναι ακόμα μαζί και άλλες όχι. Ο μουσικός έγραψε κάτω από το post: «Αν έτσι μοιάζει ένα άγριο ζώο θα το άφηνα να με κατασπαράξει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ