Με ποιο παιχνίδι “έλιωνε” ο James McAvoy – Αναγκάστηκε να κάψει τον δίσκο για να απεξαρτηθεί

Όλοι οι gamer στον κόσμο έχουν τουλάχιστον ένα παιχνίδι, το οποίο έχουν “λιώσει”. Όταν παίζουν αυτό το παιχνίδι χάνουν την αίσθηση του χρόνου και αφιερώνουν ατελείωτες ώρες.

Ο γνωστός ηθοποιός, James McAvoy μίλησε στο Forbes για το έντονο gaming παρελθόν του και αποκάλυψε ποιο ήταν το παιχνίδι που τον έκανε να ξενυχτάει και να έχει προβλήματα στη δουλειά του.

Στο πλαίσιο της προώθησης του “Twelve Minutes”, του νέου βιντεοπαιχνιδιού όπου δανείζει τη φωνή του, μαζί με τους Willem Dafoe και Daisy Ridley, o Professor X από τη νεότερη τριλογία των X-Men αποκάλυψε πως λόγω του “The Elder Scrolls: Oblivion” είχε σοβαρά προβλήματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας “Becoming Jane”.

Δείτε το τρέιλερ του “Twelve Minutes”:

“Ήμουν σε μια περίοδο που έπρεπε να κοιμάμαι στις 10 το βράδυ καθώς ξυπνούσα κάθε πρωί στις 6. Είχα ένα σωρό ατάκες να πω στα γυρίσματα και εγώ απλά καθόμουν μέχρι τις 4 τα ξημερώματα και έπαιζα Oblivion” ανέφερε χαρακτηριστικά ο McAvoy

Μία ημέρα, ο γνωστός ηθοποιός “έλιωνε” στο Oblivion μέχρι το πρωί, μέχρι που ήρθε ο σοφέρ του να τον μεταφέρει στο πλατό για τα γυρίσματα της ταινίας. Ο McAvoy παραδέχθηκε πως εκείνη τη στιγμή κατάλαβε ότι έπρεπε να πάρει δραστικά μέτρα και γρήγορα, αλλιώς θα έπαιρνε την κάτω βόλτα. Ο Professor X έβγαλε το δισκάκι του Oblivion από το Xbox 360 και το έβαλε στο φούρνο για να το κάψει.

“Απλά έβαλα το δίσκο μέσα στον φούρνο και παρακολούθησα να σφυρίζει και να λυγίζει. Και τότε είπα στον εαυτό μου «εντάξει, τελειώσαμε, οριστικά, ποτέ ξανά»”.

Γνήσιος gamer o James McAvoy

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ακόμα ότι πέρασαν περίπου δέκα χρόνια για να παίξει ξανά κάποιο βιντεοπαιχνίδι. Τελικά ενέδωσε στην αγάπη του για το ποδόσφαιρο, δοκιμάζοντας μαζί με τον τον γιο του το FIFA. Μέσα στην καραντίνα ο McAvoy έπαιζε αρκετό Warzone με τους φίλους του, σε μια προσπάθεια να μείνει σε επαφή μαζί τους.

“Δυο ή τρεις φορές μέσα στην εβδομάδα παίζουμε Warzone, μιλάμε για τη ζωή, την αγάπη και τα πάντα όλα. Το gaming ήταν μία σανίδα σωτηρίας μέσα στην καραντίνα, που δεν μπορούσαμε να βρεθούμε με τους φίλους μου” ανέφερε.

“Πάντα μου άρεσαν τέτοια παιχνίδια. Από μικρός. Role-playing παιχνίδια, όπως το Zelda, το Secret of Mana. Λατρεύω ειδικά τα fantasy RPG” συμπλήρωσε.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ