Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Όλα όσα έγιναν στον αρραβώνα τους – ΒΙΝΤΕΟ

Στον Άγιο Κωνσταντίνο της Φθιώτιδας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, παρουσία 300 και πλέον καλεσμένων, ο αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου με την αγαπημένη του Ιλάειρα Ζήση. Στο χωριό από το οποίο κατάγεται η νύφη στήθηκε από νωρίς γλέντι, με τους συγγενείς και τους φίλους τους να βρίσκονται δίπλα στο ζευγάρι στη χαρά του. Καλεσμένοι στον αρραβώνα ήταν και πολλοί φίλοι του θεατρικού παραγωγού από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ο γάμος αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Αύγουστο στη Λεμεσό, απ’ όπου κατάγεται ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.

Στην πλατεία του χωριού είχαν στηθεί σούβλες με αρνιά, ενώ οι καλεσμένοι αφού απόλαυσαν ένα πλούσιο δείπνο με εκλεκτές παραδοσιακές γεύσεις, ξεκίνησαν τον χορό. Ζεϊμπέκικα, τσιφτετέλια και λαϊκά, με το γλέντι να κρατά μέχρι το πρωί.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έλαμπαν από ευτυχία. Η νύφη επέλεξε ένα εντυπωσιακό χρυσό φόρεμα με ιδιαίτερες λεπτομέρειες, ενώ ο γαμπρός ένα μπλε κοστούμι.

Αίσθηση προκάλεσε η τεράστια τούρτα σε λευκό και χρυσό, σε σχήμα δύο καρδιών, ενώ ιδιαίτερη ήταν και η μπομπονιέρα, καθώς είχε μια φωτογραφία με το ζευγάρι.

Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας, ο συνθέτης Γιώργος Κριμιζάκης, οι ηθοποιοί Βάσια Παναγοπούλου, Πέτρος Ξεκούκης, Θεοδώρα Παπαϊωάννου ο σχεδιαστής Θεόδωρος Τρανούλης, η Γενική Πρόξενος της Ακτής Ελεφαντοστού και Πρόεδρος του Ιδρύματος Ελληνικής Δράσης Αφρικής Μέρω Κεσεσίογλου, η Λέμυ Κοντονή, Διοικητικό Στέλεχος μεγάλου ομίλου εταιρειών και Συνεργάτης Προξενείου Ακτής Ελεφαντοστού σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων, Επικοινωνίας και Οργάνωσης Εκδηλώσεων, ο πρόεδρος των Κορφιάτικων βραβείων Δημήτρης Μουζακίτης.

Από τον αρραβώνα δεν έλειπε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης ο οποίος θα είναι και ο κουμπάρος του ζευγαριού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ