Μαυρίκιος Μαυρικίου: Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος, μου έγραφαν να πεθάνω

Καλεσμένος στην Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε σήμερα (27/9) ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Κατά την διάρκεια της συνέντευξης μίλησε για την περιπέτεια υγείας που πέρασε, ενώ ξέσπασε για τα ακραία σχόλια μίσους που δέχθηκε, δηλώνοντας παράλληλα αδυναμία να το διαχειριστεί πλέον.

«Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος γιατί αυτά που διαβάζω είναι αδιανόητα πράγματα και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας» εξήγησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου. Συνεχίζοντας, αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε: «Χθες ήμασταν στον αέρα είχε ξεκινήσει η εκπομπή και ξαφνικά ένιωσα το στόμα μου να στεγνώνει, τα πόδια μου να μουδιάζουν… Ζήτησα να βγω λίγο από το πλατό.

Με το που έκανα δύο βήματα να βγω, έπεσα κάτω, λιποθύμησα, έχασα τελείως τις αισθήσεις μου για αρκετή ώρα. Κάλεσαν το ασθενοφόρο τα παιδιά στο κανάλι, ήρθε και είχα 40 παλμούς. Έπαθα βραδυκαρδία, με πήγαν μέσα για περαιτέρω έλεγχο. Διαπιστώθηκε ένα θεματάκι καρδιολογικό, πρέπει να γίνει περαιτέρω έλεγχος».

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν κατάφερε να κρύψει την δυσανασχέτησή του και την απογοήτευσή του με τα μηνύματα μίσους που δέχθηκε. Συγκεκριμένα είπε: «Κατερίνα είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένος. Δεν είναι δυνατόν να παθαίνει ένας άνθρωπος κάτι και να γράφουν από κάτω «Άντε, να πεθάνει να ησυχάσουμε». Τι είναι αυτά τα πράγματα ρε παιδιά, δηλαδή για όνομα του Θεού.

Πρέπει να πεθάνουμε για να ησυχάσετε; Δεν μπορεί ένα άνθρωπος με τη γυναίκα του να είναι ευτυχισμένος; Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται αυτό και δηλώνω αδυναμία να το διαχειριστώ πια».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ