Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Δεν μπορώ να το πω το όνομα, τον ξέρετε όλοι κι είναι υπεράνω πάσης υποψίας – Αυτό είναι το συγκλονιστικό»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, ο οποίος μίλησε για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν από πρόσωπο που, όπως τόνισε ο ίδιος, είναι υπεράνω πάσης υποψίας.

Με αφορμή το live του με την Ιλάειρα Ζήση το Σάββατο, 19 Νοεμβρίου στο J2US, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου εξομολογήθηκε ότι «μου ξυπνούν μνήμες που μου έχουν σημαδέψει τη ψυχή. Προσπάθησα να αλλάξω το κομμάτι αλλά μου είπαν από την παραγωγή ότι δεν γινόταν αυτό. Κι επειδή μέχρι τώρα ό,τι μας έχουν δώσει, το έχουμε πει, ήθελα να μείνουμε πιστοί σε αυτό».

«Η μεταμόρφωση για το τραγούδι μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Όταν ήμουν ένα παιδάκι με πολλά κιλά, που μου έλεγαν οι συμμαθητές μου γιατί δεν φοράω ένα σουτιέν που έχω τόσο μεγάλο στήθος… Τώρα καλούμαι αυτό το πράγμα, που το έχω διαγράψει από τη μνήμη μου –είμαι συγκινημένος- να το αντιμετωπίσω».

Και συμπλήρωσε: «Μου θυμίζει στιγμές από γραφεία δισκογραφικών παραγωγών, που όλο και κάτι ήθελε ο καθένας. Που ήθελαν να με αντιμετωπίσουν ως ένα αγόρι που αισθάνεται κορίτσι. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση να σπρώχνω ανθρώπους για να φύγω, δεν ανταποκρίθηκα ποτέ σε κάτι τέτοιο κι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Βλέπω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν σε αυτές τις ανωμαλίες κι αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο σοκαριστικό αυτό που είπα».

«Βίωσα πάρα πολύ bullying μέσα απ’ όλα αυτά. Με ρωτούν γιατί δεν το καταγγέλλω, δεν είναι εύκολο να πω χωρίς στοιχεία, ότι ο τάδε με χούφτωσε και μου είπε «αγοράκι μου εγώ μπορώ να σου κάνω καριέρα και αύριο να σε ξέρουν όλοι». Δεν μπορώ να το πω το όνομα, τον ξέρετε όλοι κι είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτό είναι το συγκλονιστικό», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ