Μαυρίκιος Μαυρικίου: Στον στρατό αποπειράθηκαν να με βιάσουν – Ήθελαν να κάνω το τζουκ μποξ και να τους τραγουδήσω

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση παραχώρησαν συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα». Οι δυό τους  «άνοιξαν» την καρδιά τους όσον αφορά στο bullying που έχουν υποστεί στο παρελθόν.

«Έχω δεχτεί bullying για τα κιλά και τις επιλογές μου. Στον στρατό με χτύπησαν, με έστειλαν στο νοσοκομείο, αποπειράθηκαν μέχρι να με βιάσουν. Με έκλειναν στο φοριαμό, μου πέταγαν νομίσματα από τις τρύπες. Μου έβαζαν στο στόμα νομίσματα και ήθελαν να κάνω το τζουκ μποξ και να τους τραγουδήσω. Ένιωθα ότι είμαι σε αδιέξοδο και σκέφτηκα πολλές φορές να κάνω κακό στον εαυτό μου», εξομολογήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικιού.

Από την μεριά της η Ιλάειρα Ζήση ανέφερε αρχικά: «Είχα πρόβλημα με τις καθηγήτριες. Μια καθηγήτρια στο σχολείο μάς χτύπαγε. Τα παιδιά με κορόιδευαν γιατί ήμουν πολύ διαφορετική» και συμπλήρωσε στην συνέχεια η ίδια με δάκρυα στα μάτια: «Έλεγα στη μαμά μου “δεν έχω φίλους” και μου έλεγε θα πας στο γυμνάσιο και θα βρεις φίλους, θα πας στο λύκειο και θα βρεις φίλους, θα πας στο πανεπιστήμιο και θα βρεις φίλους, αλλά δεν ταίριαζα με τα παιδιά εκεί. Οι καθηγητές μου δεν είχαν διαγνώσει ότι έχω δυσλεξία και μου έλεγαν ότι θα αποτύχω και δεν θα κάνω τίποτα. Αλλά με κράτησε ο Θεός επειδή έχω μεγάλη πίστη. Πήγαινα στο δωμάτιο και έλεγα “Θεέ μου, πάρε με”».

Ακολουθεί το βίντεο με τα όσα είπε το ζευγάρι: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ