“Μάτιασαν” την Κιμ Καρντάσιαν- ΒΙΝΤΕΟ- ΦΩΤΟ

Στη δεξίωση του περιοδικού «Time, «Time 100 Gala», που έγινε στη Νέα Υόρκη, παραβρέθηκε η Κιμ Καρντάσιαν. Όμως, από ότι φάνηκε κάποιος την είχε… ματιάσει.

Η 34χρονη τηλεπερσόνα φορούσε μία μαύρη μακριά τουαλέτα, την οποία όμως κάποια στιγμή πάτησε ένας παπαράτσι.

Το φόρεμα σερνόταν στο δρόμο και στην προσπάθειά του ένας φωτογράφος να την απαθανατίσει της το πάτησε από πίσω. Εκείνη από την πλευρά της γύρισε και κοίταξε το φωτογράφο, ο οποίος άρχισε να απολογείται για την απροσεξία του, ενώ αμέσως οι άντρες της προστασίας της έσπευσαν να τον απομακρύνουν.

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Daily Mail

Όμως, δεν ήταν μόνο αυτό, αφού τη στιγμή που η Κιμ περνούσε από το κόκκινο χαλί με τον σύζυγό της, Κένι Γουέστ, η κωμικός Amy Schumer, προσποιήθηκε πως σκόνταψε κι έπεσε μπροστά στο διάσημο ζευγάρι, για να πάρει στο τέλος το ειρωνικό χαμόγελο της Καρντάσιαν.

Kanye West, Kim Kardashian West and Amy Schumer attend the TIME 100 Gala at Lincoln Center in New York City on April 21, 2015.

Honoree and Comedian Amy Schumer pretends to trip and fall on the floor in front of honorees Kim Kardashian and Kanye West as they attend the Time 100 Gala celebrating the Time 100 issue of the Most Influential People at The World at Jazz at Lincoln Center in New York

 

Δείτε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Time

 

Διαβάστε επίσης:

Χαμένη στη μετάφραση η Λίντσεϊ Λόχαν- ΦΩΤΟ

Στη δημοσιότητα η διαθήκη της Νταϊάνα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ