Masterchef: Τα “καρφιά” του Ηλία Κιαζόλι για την Κατερίνα – Τι είπε για τη Ντέμη και τον Γιώργο – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος της εκπομπής στη «Φωλιά των Κου Κου» με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη ήταν το πρωί της Τρίτης ο παίκτης που αποχώρησε από το Masterchef, Ηλίας Κιαζόλι. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε για την εμπειρία του από το παιχνίδι αλλά και για τους συμπαίκτες του, χωρίς να αφήσει ασχολίαστη τη στάση της Κατερίνας.

«Η Κατερίνα είναι ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, δεν ξέρω γιατί το κάνει. Ο καθένας κάνει το κομμάτι του. Εκείνη την ώρα δεν άκουγα καθόλου την Κατερίνα, δεν με ενόχλησε καθόλου ο εξώστης. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβεις τι θέλει να κάνει η Κατερίνα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Κιαζόλι.

«Μετά από μία – δύο εβδομάδες σταμάτησα να ασχολούμαι με την Κατερίνα. Η Κατερίνα δεν ξέρει τι λέει, μπορεί να θολώσει το κεφάλι της και να πει τα πάντα. Χθες είπε της Παναγιάς τα μάτια για μένα, έδωσε πόνο. Σίγουρα δεν τα πηγαίναμε τέλεια με την Κατερίνα αλλά δεν είχα ποτέ κάποια κόντρα. Απλά, δεν δίναμε σημασία ο ένας στον άλλο», πρόσθεσε.

Κληθείς να σχολιάσει τη στάση των συμπαικτών του στον εξώστη όπου στοιχημάτιζαν ποιος από τους δύο παίκτες θα αποχωρήσει από το παιχνίδι, ο Ηλίας Κιαζόλι δήλωσε ότι «δεν μου άρεσε που οι συμπαίκτες μου μπήκαν στη διαδικασία να βγάλουν προγνωστικά για την αποχώρησή μου».

«Μάλλον της Ντέμης της αρέσει πολύ ο τζόγος», είπε χαριτολογώντας.

Ερωτηθείς για τον Γιώργο, ο Ηλίας Κιαζόλι απάντησε: «Ο Γιώργος δεν ξέρει πότε κάνει κάτι πλάκες ώρες ώρες. Αυτό που είπε ήταν ξεκάθαρα πλάκα για να σπάσει τον πάγο με εμάς. Τον Γιωργάκη τον συμπαθώ, αυτό που έκανε δεν το βλέπω καθόλου βαρύ».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ