MasterChef – Ελπίδα Μορφούλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της – “Ο στόχος μου δεν ήταν να κερδίσω”

Στo MasterChef της Τρίτης οι top 3 διαγωνιζόμενοι τα έδωσαν όλα στην κουζίνα, ώστε να εξασφαλίσουν ένα “εισιτήριο” στις τελευταίες φάσεις των τελικών. Η παίκτρια που αποχαιρέτησε το ριάλιτι μαγειρικής ήταν η Ελπίδα Μορφούλη, με τους δύο φιναλιστ, Παναγιώτη Κουμουνδούρο και Καλλιόπη Μπεζαντέ, να είναι οι εκείνοι που θα αναμετρηθούν, και να έχουν πλέον το βλέμμα τους στραμμένο στον τίτλο, στο έπαθλο και στα 50.000 ευρώ. 

Την Τετάρτη η Ελπίδα Μορφούλη κάθισε στον καναπέ της εκπομπής “Breakfast@Star” και μίλησε για τα όσα έζησε στον διαγωνισμό, αλλά και για το ότι αποχώρησε λίγο πριν από τις μαγειρικές αναμετρήσεις των τελικών.

«Δεν μου στοίχισε καθόλου που δεν έφτασα στον τελικό. Είχα κουραστεί αλήθεια, είναι αυτό που λες έχω φτάσει μέχρι εδώ, έχω κάνει μια φανταστική πορεία για μένα. Ο στόχος μου δεν ήταν να το σηκώσω, αλλά να ξεθάψω όνειρα και το πέτυχα. Στην αρχή όταν δήλωσα συμμετοχή είπα θα πάω και θα το σηκώσω, αλλά όταν είδα τα υπόλοιπα παιδιά, λέω “πού πας;”», ανέφερε αρχικά η πρώην διαγωνιζόμενη του ριάλιτι.

«Δεν πειράζει που έφτασα στην πηγή και δεν ήπια νερό. Δεν πειράζει πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό που έζησα και την εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ κερδισμένη, δεν χρειάζεται να φτάνουμε πάντα στην πηγή. Ήμουν προετοιμασμένη ότι θα φύγω. Όταν πήγα το πιάτο μου στον σεφ,  κατάλαβα ότι είχα παραψήσει το αρνί», υπογράμμισε στη συνέχεια.

“Το MasterChef πρέπει να το πάρει η Καλλιόπη. Από εδώ και πέρα θα πάω στην Σαντορίνη, στον σύζυγο. Δε θέλω να πάρω βιαστικές αποφάσεις, θέλω να κοιμηθώ, είπε η Ελπίδα Μορφούλη.

Δείτε τα βίντεο με τα όσα είπε η Ελπίδα Μορφούλη

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ