MasterChef: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – ΒΙΝΤΕΟ

Νέα δοκιμασία αποχώρησης στο MasterChef με τους παίκτες να καλούνται να διατηρήσουν τη θέση τους στο μαγειρικό ριάλιτι.

Έτσι ο Μάριος Λιόλιος, η Ελισάβετ Κοντοκώστα, και η Βασιλική Δροσάτου βρέθηκαν στον τάκο προκειμένου να καταφέρουν να πείσουν τους κριτές του MasterChef.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς υποδέχθηκαν στην κουζίνα του μαγειρικού ριάλιτι τον chef Γιάννη Τσικουδάκη, ο οποίος είχε ετοιμάζει ένα πιάτο το οποίο χαρακτηρίζεται από απλότητα, αλλά έχει δύσκολες τεχνικές. Τα ζητούμενα που θα καθόριζαν την αποχώρηση του ενός από τους τρεις παίκτες ήταν η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας.

Το πιάτο που κλήθηκαν να αντιγράψουν οι τρεις υποψήφιοι ήταν λαυράκι μαριναρισμένο σε pisco με πικάντικη σάλτσα αγουρίδας.

Εν τέλει το χειρότερο πιάτο είχε η Βασιλική Δροσάτου, η παίκτρια που της είχε δοθεί δεύτερη ευκαιρία, προκειμένου να φτάσει… μακριά στον μαγειρικό διαγωνισμό. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το MasterChef.

“Αισθάνομαι χάλια γιατί φεύγω. Στεναχωριέμαι γιατί είναι κάτι που με έκανε χαρούμενη. Ζοριζόμουν πολύ αυτή τη φορά να ανταπεξέλθω στον διαγωνισμό και εδώ πλέον που έχει φτάσει το επίπεδο του MasterChef. Μου άρεσε να μαγειρεύω εδώ. Αγχωνόμουν πολύ που είχα δίπλα μου επαγγελματίες μάγειρες. Είμαι περήφανη που τα κατάφερα μέχρι εδώ. Έκανα μεγάλη προσπάθεια. Ελπίζω να είμαι καλό παράδειγμα για τα παιδιά μου” δήλωσε κατά την αποχώρησή της η Βασιλική.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ