Marseaux: Έβγαλα βίντεο να τραγουδάω στην τεφροδόχο της μητέρας μου γιατί είναι κάτι που συμβαίνει

Συνέντευξη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή παραχώρησε η Marseaux. Ανάμεσα σε άλλα η τραγουδίστρια μίλησε και για τον θάνατο της μητέρας της, αλλά και για το πώς τον διαχειρίστηκε.

«Μέχρι το Λύκειο ήμουν το καλύτερο παιδί. Εκεί άρχισα λίγο και… τρελάθηκα. Στο Λύκειο που αρρώστησε πολύ η μητέρα μου και ήξερα πλέον ότι θα «φύγει», εκεί λίγο κάπως το έχασα. Δεν διάβαζα καθόλου, δεν πήγαινα σχολείο. Είχα μία άρνηση, έκανα μία επανάσταση», είπε η Marseaux.

«Μου είχε βγει τέτοια άρνηση, που δεν ήθελα καθόλου να συναναστρέφομαι με τη μητέρα μου. Μου βγήκε άρνηση και προς την αδελφή μου. Μετά όταν «έφυγε», μπήκα πολύ στον ρόλο της «μαμάς» και μου είπε η αδελφή μου «δεν είσαι η μαμά μου».

Έχω φοβίες γιατί πέρασα και την αρρώστια της μητέρας μου. Οπότε έχω ζήσει και την πλευρά της αρρώστιας και την πλευρά του πόνου και έχω φοβίες άλλου τύπου. Φοβάμαι ότι θα αρρωστήσουν όλοι γύρω μου και ότι θα «φύγουν» κάποια στιγμή», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια η Marseaux ανέφερε: «Όταν πέθανε η μητέρα μου, έφυγα από το σπίτι, δεν είχα λεφτά καθόλου. Έφυγα από το σπίτι γιατί η συμβίωση με τον μπαμπά μου είχε γίνει κάπως περίεργη, αντιδρούσε επειδή είχε χάσει τη γυναίκα του, αντιδρούσα και εγώ. Η μαμά μου με έλεγε παιδί θαύμα. Έχω κατανοήσει απόλυτα τις συγκρούσεις με τον πατέρα μου και με συγχώρεσε και εκείνος».

«Έβγαλα βίντεο να τραγουδάω στην τεφροδόχο της μητέρας μου γιατί είναι κάτι που συμβαίνει. Κάθομαι και της μιλάω», εξήγησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ