Μάρω Λεονάρδου: «Η παρουσιάστρια που δεν ντρέπεται για την κόρη της, είμαι εγώ»

Συνέντευξη στο “Στούντιο 4” έδωσε η δημοσιογράφος Μάρω Λεονάρδου και ανάμεσα σ’ άλλα αναφέρθηκε και στην απόφαση που είχε πάρει, να μιλήσει δημόσια για την εγκυμοσύνη της έφηβης κόρης της.

«Πήγαινε σχολείο τότε και το ανακάλυψαν από ένα περιοδικό και έχουν βγάλει πρωτοσέλιδο ένα κεφάλι με ένα τεράστιο ερωτηματικό “ποια παρουσιάστρια ντρέπεται για την κόρη της;” Μου την βάρεσε. Πέρασε ο καιρός και ήρθαν για μία άλλη συνέντευξη από μία εκπομπή κι είπα τώρα να δεις που θα μου την κάνουν την ερώτηση. Περίμενα, δεν την έκαναν, οπότε τελειώνει η συνέντευξη και λέω: “να σας πω, η παρουσιάστρια που δεν ντρέπεται για την κόρη της είμαι εγώ!”» είπε αρχικά η Μάρω Λεονάρδου.

Ενώ συνέχισε λέγοντας ότι: «Οι εφηβικές εγκυμοσύνες είναι ένα τεράστιο κοινωνικό κεφάλαιο, έχουμε δει τι έχει γίνει κατά καιρούς στις επαρχιακές πόλεις που πνίγουν τα μωρά κ.λπ. Ο εγγονός μου είναι πια 14 ετών. Πίστευα ότι μπορώ να βοηθήσω κάποιες μαμάδες ή κάποιες κοπέλες με κάποιον τρόπο. Αυτό συνέβη ακόμα μέχρι σήμερα υπάρχουν γυναίκες που με σταματάνε και μου λένε σας είχα ακούσει τότε και πόσο πολύ με βοηθήσατε. Αν χρησιμοποιούμε σωστά την δημοσιότητα, πάντα βοηθάει. Αν την χρησιμοποιούμε για να βγάλουμε τα πιο άθλια ένστικτά μας, μπορεί να μας ρίξει και στα βράχια. Για εμένα τίποτα δεν είναι δύσκολο. Τώρα αυτό ακούγεται λίγο παντοδύναμο και ναρκισσιστικό, αλλά πίστεψέ με από την στιγμή που δεν έχω πρέπει, τι θα πει ο κόσμος κι όλα αυτά που τα θεωρώ αναχρονιστικά και για να είναι οι άνθρωποι δυστυχισμένοι, κι εγώ δεν έχω τέτοια, δεν με νοιάζει τίποτα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ